کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ تیر ۳۰, دوشنبه

مافین آلبالو



دستور اصلی این کیک از ایده های لازیکا گرفته شده ولی من این دستور خوب رو

به صورت مافین آماده کردم شما میتونید این رو توی یه قالب  درستش کنین

فقط مدت زمان پخت به حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت افزایش پیدا می کنه

من این مافینها رو توی کپسولی های بزگ ریختم و دقیقا 6 تا مافین تپل و بزگ داشتم

اگه سایز کپسولی هاتون یا قالب های مافین شما نرمال باشه احتمالا حدود 10 تا مافین خواهید داشت

در تهیه کیک و مافینهای میوه ای حتمــــــــــــا نکات گفته شده رو با دقت مطالعه بفرمایید

تا ایشالا به یه نتیجه مطلوب برسید




مواد لازم:



آرد                        ۱و۳/۱پیمانه

شکر                       ۱پیمانه سرخالی

(من از شکر قهوه ای استفاده کردم)

تخم مرغ                   ۲عدد

آلبالو                        ۲/۱پیمانه

روغن مایع                  ۳/۱پیمانه

ماست                      ۲/۱پیمانه

وانیل                         ۸/۱قاشق چایخوری

بکینگ پودر                   ۱قاشق مرباخوری



طرز تهیه:


فر رو روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنین تا گرم بشه

اول هسته های آلبالو رو میگیریم بعد

 ۱قاشق مرباخوری آرد بهش اضافه و مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.




 سفیده و زرده های تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم.


 سفیده ها رو با همزن میزنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه و پف کنه.


 زرده ها رو همراه با شکر و وانیل با همزن  میزنیم تا کرم رنگ بشه.


 بعد ماست رو اضافه میکنیم.





 بعد از اینکه ماست با مایه خوب مخلوط شد روغن مایع رو هم اضافه میکنیم.





سفیده رو اضافه و با کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم.

خیلی اهسته این کار رو انجام بدین زیاد هم نزنین چون پف کیک میخوابه





 در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر رو کم کم روی مواد الک می کنیم 

و هم می زنیم دیگه مایه کاپ کیک اماده شده





 یه مقدار از مایه کیک رو در کپسولی هایی که داخل قالب مافین گذاشتیم

می ریزیم...اگه کپسولی ندارین قالبهای مافین رو چرب و آرد پاشی کنین




حالا آلبالو ها رو به بقیه مایه کیک اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.





 بعد در قالبها میریزیم.من یه چند تا دونه البالو رو نگه داشتم 

سر آخر چیدم روی مافین ها تا خوشگلتر بشه..میتونید این کارو نکنید

ولی به نظر من یه کوچولو سفیدی ارد توی بافت البالو روی مافین ها

خوشگلترش میکنه ...البته سلیقه ای هست میتونید همش رو 

قاطی مواد کنید ولی اونظوری دیگه بافت گیلاسی روی 

مافین ها مشخص نمی شه زیاد





در طبقه وسط فر که از قبل با درجه ۱۷۵درجه گرم شده

 قرار میدیم به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزه

این زمان بستگی به دمای فرتون داره.

من چون از حالت کانوکشن مایکروفر استفاده میکنم روی 170 

تنظیم کردم و بعد از نیم ساعت آماده بود.

بعد از نیم ساعت با یه خلال چک کنین اگه تمیز در اومد 

مافینها رو در بیارین 





 کیک رو میذاریم در قالب کمی خنک بشه و بعد روی توری برمی گردونیم 

تا خوب خنک بشه. بزارین کامل خنک شه حتما بعد نوش جون کنین

چون میوه های داخلش نیاز دارن کمی خنک بشن و خودشونو بگیرن





قسمتهایی از مافین که البالو داره ترشه و برای دوست داران

ترشی یه گزینه مناسب که با چای نوش جون کنن

خود مافین هم یه بافت اسفنجی خوشگل داره 




نکاتی که در مورد کیک ها یا مافین های حاوی میوه های آبداری مثل 

آلبالو باید رعایت کنین این هست که حتما میوه رو بعد از شستن

بزارین حسابی یه چند ساعتی آبش بره..در مورد میوه هایی مثل 

آلبالو و گیلاس بعد از بیرون اوردن هسته ها هم بهتره بزارین 

تا کمی ابش کشیده بشه تا بافت کیکتون خیس نشه...

حتمــــــــا هم با کمی آرد مخلوط کنین 

و بعد به کیک اضافه کنین چون با اینکار از ته نشین شدن

میوه ها و فرورفتن اونا در کیک جلوگیری کردین

نوش جون



۶ نظر:

  1. خیلی عالی شده شادی جون ،عجب بافتی داره .من خیلی ترشی آلبالو رو توی کیک دوست دارم .دستتون درد نکنه و نوش جان

    پاسخحذف
  2. بسیارعالی.ممنون

    پاسخحذف
  3. سلام
    من درستش کردن روش طلایی شد اما زیرش خیلی نرم بود و کمی حالت خمیری داشت

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم اگر تمام نکات ذکر شده رو کامل رعایت کرده باشید و خمیری شدن کیکتون علتش ته نشین شدن البالو ها نباشه احتمالا مدت زمانی که برای پخت مافینها توی فر شما لازم بوده باید بیشتر میشد ...دمای فر ها متفاوت هست ...قبل از بیرون اوردن از فر با یه خلال امتحان کنید بعد از فر خارج کنید
      نکته بعدی توی به عمل اوردن این کیک هست که سفیده و زرده جدا شده و باید سفیده ها خوب هم زده بشن تا جایی که وقتی ظرف رو بر میگردونیم نریزه
      اندازه گیری دقیق توی این کیک ها هم خیلی مهمه...و اینکه کاملا البالوهاتون ابش رفته باشه وگرنه بافت کیک خیس میشه

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...