کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۸, یکشنبه

چیز کیک توت فرنگی





چیز کیک توت فرنگی خیلی خوشگل و خوش خوراکه

چون تقریبا همه توت فرنگی دوست دارن 

این دسر هم برای تولد ها و میهمونیها 

خیلی شیک و خوشگله






 مواد لازم:


کره آب کرده  100 گرم

بیسکویت پتی بور (پودر شده)  یک بسته

پنیر خامه ای  ٣٠٠ گرم

خامه صبحانه یک بسته  200 میلی لیتری

شکر  ۵٠ گرم معادل 5 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین  ١ ق غ

توت فرنگی تازه  ٢۵٠ گرم

وانیل  . مقداری


ژله توت فرنگی ::1 بسته



طرز تهیه:



بیسکویت ها رو با کره آب شده به خوبی مخلوط کنید .




دقت کنید همه ذرات بیسکویت به کره آغشته بشه 

در غیر این صورت انسجام لازم برای کف چیزکیک پیدا نمی کنه.

کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی بندازید

بعد بیسکویت های کره ای رو کف قالب پهن کنید.




سعی کنید همه جای لایه بیسکویتی ضخامت یکسان داشته باشه.

قالب رو برای ١ ساعت بذارید تو یخچال.

پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید و

 صبر کنید تا به حالت اسفنجی دربیاد. 

بعد اون رو روی بخار آب جوش قرار بدید تا شفاف شه.

پنیر خامه ای، وانیل و شکر رو با همزن برقی اونقدر بزنید تا کاملاً مخلوط بشن.

 (تقریباً ٢ دقیقه)  . بعد خامه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.




آخر سر هم مخلوط ژلاتین رو بریزید تو مایه چیزکیک و هم بزنید..




حالا این مایه رو به تدریج بریزید روی لایه بیسکویتی

 و قالب رو برای 2 ساعت  بذارید تو یخچال تا کاملاً سفت شه. 

همونطور که توی عکس هم معلومه من مقداری 

از توت فرنگی ها رو برش دادم و به دیواره قالب چسبوندم

 بعد مایع چیز کیک رو روش ریختم




ژله توت فرنگی رو  با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان اب سرد

 اماده کردم و وقتی خنک شد بعد از چیدن توت فرنگی ها به شکل مورد نظرم 

ریختم روی مایع چیز کیک که توی این عکس میبینید




 ژله رو به ارومی ریختم روی کیک

 و دوباره برای چند ساعتی گذاشتمش تو یخچال تا ژله اش سفت بشه




بعد هم روش رو با پودر نارگیل و پسته تزیین  کردم





و قالب کمربندی رو باز کردم به آرومی از تو قالب درش آوردم.

 و به ظرف اصلی انتقال دادم و کاغذ رو غنی رو از زیرش در اوردم


این هم برش خورده چیز کیکم




این هم از نمای نزدیک



نوش جون

۱۶ نظر:

  1. خیلی عالی بود ممنون از تصویر سازی.

    پاسخحذف
  2. در صورت بازکردن کمربند قالب ژله به آن نمی چسبد و نمی شکند؟

    پاسخحذف
  3. نه عزیزم برای اطمینان بیشتر می تونی قالب رو کمی جرب کنی ولی مشکلی پیش نمیاد با نوک انگشت لبه های ژله رو از درور قالب آزاد کن و چون دور تا دورش هم که توت فرنگی چیده شده مانع چسبیدنش می شه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون امروز درست میکنم خیلی لطف کردید

      حذف
    2. نوش جون عزیزم...خبرش رو به ما هم بده

      حذف
  4. ببخشید حتما باید از این مدل قالب استفاده کرد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گلم معمولا چیزکیک رو توی قالب کمربندی درست می کنن ولی شما می تونین توی یه ظرف پیرکس درست کنین و دیگه درش نیارین از توی همون ظرف برش بزنین و سرو کنین...البته میتونین کف ظرف پیرکس رو هم کاغذ روغنی بندازین طوری که دیواره ها هم پوشش داده بشه و کمی از لبه ها بیاد بیرون که بعد از اماده شدن با کاغذ بلندش کنین و به ظرف اصلی انتقال بدین..و بعد کاغذ رو از زیرش بکیشد بیرون

      حذف
  5. این دستور فوق العاده بود یک دنیا ممنون

    پاسخحذف
  6. عالی بود خسته نباشی عزیزم انقدر خوب توضیح دادی که آدم دوست داره زود درستش کنه <3

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نظر لطفته عزیزم...اسون هم هست خیلی راحت و ساده اماده میشه

      حذف
  7. کره سرد 100 گرمی؟ یا وقتی اب کردیم 100 گرم باشه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم یک قالب کره کره 100 گرمی رو آب کنید و استفاده کنید

      حذف
  8. سلام، میشه از ورقه ژلاتین استفاده کرد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله عزیزم میتونین استفاده کنین

      برای جایگزین کردن ورق یا پودر ژلاتین در دسرها به ازای هر یک ورق ژلاتین از یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین میتوان استفاده کرد به عبارت دیگر
      هر 3 ورق ژلاتین =1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
      طریقه آماده سازی ورق ژلاتین :برای استفاده از ورق ژلاتین در دسرها باید آنها را در آب سرد بریزید
      ( میزان آب مهمم نیست ) و پس از چند دقیقه که ژلاتین در آب سرد نرم شد ، آن را از آب خارج کرده و به مواد اصلی دسر که بهتر است گرم باشد ، اضافه کنید .
      در دستوری که محلول و مایعات گرم ندارد بهتر است ورق ژلاتین را در آب سرد بریزید ( به ازای هر 3 ورق یک چهارم پیمانه آب سرد در نظر بگیرید ) و روی بخار آب قرار دهید و پس از حل شدن به مواد اضافه کنید . (منبع : کتاب دسرهای پانیذ )

      و حالا تجربه خودم : 1- دقت کنید که ورق ژلاتین شما حدالمقدور تازه باشد و تاریخ مصرف آن نگذشته باشد . چون معمولا ورقهای کهنه نتیجه دلخواه را نمیدهند .
      2- بهتر است حتی در دسرهایی که مایع گرم دارند ، ورق ژلاتین نرم شده را روی بخار آب کاملا حل کنید و پس از مخلوط کردن با مواد آنها را از یک صافی رد کنید تا باقیمانده های ژلاتین حل نشده در مواد شما باقی نماند .

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...