کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مرداد ۱۷, جمعه

رزت گوشت و قارچ



این رزت های خوشگل رو از پگاه جون ایده اش رو گرفتم 

البته قبلا هم توی نت دیده بودم عکسهای مشابه که با سوسیس

 و کالباس توی خمیر نون میپیچن و یه گل درست میکنن

یه غذای فینگر فود خوشگل برای مهمونیها می تونه باشه 

بسیار هم خوشمزه است 




مواد لازم:

گوشت چرخکرده 200 گرم

قارچ  200 گرم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد متوسط

زردچوبه و ادویه گوشت  به میزان لازم

فلفل دلمه ای و قارچ  و پیازچه (بسته به ذایقه)

نمک و فلفل به میزان لازم



برای رومال:


زرده تخم مرغ 1 عدد

شیر 1 قاشق غذاخوری

کنجد و تخم خرفه یا سیاهدانه برای تزئین

ابتدا خمیر را  طبق دستور درست کنید .

برای درست کردن خمیر اینجـــــــــا کلیک کنین

 زمانیکه خمیر استراحت می کنه مواد گوشتی را درست کنید.

پیاز را در روغن داغ سرخ کنید . 

ادویه ها را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود.

 بعد گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و کمی دیگه تفت دهید .

 رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کرده و در آخر هم قارچ و فلفل دلمه ای

و پیازچه را بیفزایید و خوب هم بزنید تا قارچ با همه مواد مخلوط بشه 

و زیر حرارت را زیاد کنید

 تا آب اضافی قارچ کشیده شود و مواد گوشتی خشک و بدون آب بدست بیاد.

مواد را به کناری بگذارید تا خنک شود.

و بعد از استراحت خمیر پف آنرا بخوابانید و از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید 

و با وردنه باز کنید .

بعد با یک قالب یا نعلبکی آنرا گرد برش بزنید.

بوسیله چاقو (مانند تصویر) 4 برش روی خمیر ایجاد کنید.




حالا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

یک قاشق از مواد گوشتی وسط خمیر بگذارید




 و به ترتیب از چپ به راست  خمیر را دور مواد گوشتی بیاورید.

( مانند تصویر) درست مثل گلبرگهای گل رز .




حالا کف سینی فر را کمی چرب کنید یا اینکه از کاغذ روغنی استفاده کنید. 

و بعد رزت ا را روی سینی بچینید. 




زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید و بعد روی رزت ها را با تخم مرغ رومال کنید

.و در آخر کنجد و یا تخم خرفه و سیاهدانه  روی آن بپاشید.

سینی را توی فر قرار داده و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی 

که نانها طلایی رنگ شوند بپزید.




مطمین باشید اگه اینو توی مهمونی ها درست کنین کلی به به و چه چه خواهید شنید

نوش جون



۱۸ نظر:

  1. دستورهای شما فوق العاده هستند

    پاسخحذف
  2. دستورات شما خيلي عالي و واضح توضيح ميديد،اين مقدار مواد لازم تقريباً چه تعداد رزت درست ميشه ،در ضمن اينو ميشه يك روز قبل از مهماني درست كرد،با نهايت تشكر

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم بستگی به این داره که اون دایره اولیه رو چه اندازه ای برش بزنین هر چی بزرگتر تعداد رزت ها کمتر من 15 تا درست کردم البته خمیر رو مواد اولیه اش رو نصف کرده بودم

      حذف
    2. بهتره همون روز درست بشه عزیزم چون غذایی هست که گرم سرو میشه هر چند خمیرش عالیه و بعد از 1 روز که غذا توی یخچال بود باز هم بافتش عالی بود

      حذف
  3. واقعا خیلی زیبا و عالی شده شادی جون ،دست گلت درد نکنه عزیزم .نوش جونتون باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون گلم مثل همیشه لطف داری به من

      حذف
  4. besiar jaleb o ziba , haman emtehan mikonam, merci ke tajrobe hatoon ra be ma sharik mishin

    پاسخحذف
  5. ممنون ازتوضیح خوبتون .میشه این غذارو بدون فرهم سرخ کرد؟

    پاسخحذف
  6. عالیه .... چه با سلیقه

    پاسخحذف
  7. سلام
    من رسپی هایی رو که خوشم میاد کپی میکنم تا تو فرصت مناسب درست کنم.
    گویا تو پیج شما نمیشه چیزی رو کپی کرد. حالا من چکار کنم؟ :(

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم متاسفاه به دلیل سو استفاده افراد از دستورات و عکسها بدون ذکر منبع من کلیک رات رو بستم
      می تونید این صفحه رو بوک مارک کنین تا در موقع لزوم ازش استفاده کنین عزیزم

      حذف
    2. عزیزم من بوک مارک کردم. ولی فیلتره. باید اول فیلتر شکن بزنم بعد صفحه رو بیارم و تازه بگردم ببینم کجا هست چیزی که میخوام درست کنم.
      ایکاش امکان کپی بود. اینطوری خیلی راحت تر بود
      از جهتی شما هم حق دارید . دوستان لطفی میکنن و بدون ذکر منبع استفاده میکنن از مطالب

      حذف
    3. روی همین دستور بوک مارک کن عزیزم تا نگردی دنبالش ببخشید امکا برداشتن کلیک راست مقدور نیست برام

      حذف
  8. man natoonestam dorost konam :( khamiram khoob dar naumad bakhatere hamin majboor shodam to ghalebe keyke koochik begzaram

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. به عمل اوردن خمیر تجربه میخواد نگران نباشین هیچکس اولین بار اشپزی بدون نقص نداشته قطعا با تمیرین بهتر میشه ضمن اینکه برای داشتن یه خمیر خوب باید خوب ورز بدین خمیر استراحت کافی داشته باشه و اینکه خمیر مایه هم خیلی مهمه که فاسد نشده باشه و درست به عمل بیاد اب یا شیری که خمیر مایه توش به عمل میاد نباید داغ باشه و نباید هم سرد باشه / خمیر باید تو یه جای نسبتا گرم استراحت کنه همه این موارد دست به دست هم میده تا خمیر خوبی داشته باشیم

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...