کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مرداد ۱۷, جمعه

خمیر پایه پیراشکی (1)



این خمیر یکی از خمیرهایی هست که خیلی ازش راضی بودم و 

پیراشکی روسی رو با دستور همین خمیر آماده کردم

میشه گفت یه جورایی میشه اینو پایه قرار داد

 برای انواع پیراشکی های غذایی و 

غذاهای نونی مدل دار که دستوراتش رو به مرور براتون می نویسم



مواد لازم:


آرد ۷۵۰ گرم 

روغن ۱۰۰ میل 

آب ۳۵۰ میل 

مایه خمیر ۱۰ گرم 

نمک به میزان لازم 

شکر ۱ قاشق چای خوری 



(من نصف مواد رو برای خمیر درست کردم)



طرز تهیه:



مایه خمیر را همراه با ۵۰ میل آب ولرم و شکر ، مخلوط کرده و


۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا مایه خمیر به عمل بیاد 


سپس بقیه مواد ذکر شده را اضافه کنید و خوب ورز بدید ،





البته از زیاد اضافه کردن آرد واقعا اجتناب کنید چون خمیر را خشک می کنه

 و کیفیت نون پایین میاد .

کار  اصلیتون شروع شد  و اون خوب ورز دادن خمیر است 

 بعد از ورز دادن خمیر را توی یک کاسه چرب شده بگذارید

 و روی خمیر را با پلاستیک فریزر یا یه پارچه تمیز بپوشانید

و توی دمای محیط بگذارید تا 1/5 تا 2 ساعت استراحت کنه.

بعد از سپری شدن 2 ساعت خمیرتان حسابی  پف می کنه

 با مشت پف خمیر را بخوابانید و به اندازه 2 دقیقه یکم دیگه ورز بدید .

این خمیر الان آماده است برای فرم دادن و درست کردن 

غذاهای خوشمزه نانی امیدوارم استفاده لازم را برده باشید...

 چند تا نکته است که از تجربه های شخصی خودم است وحتما بخونید

اگه خمیر مایه را توی شیر گرم ریختید و بعد

 از 10 دقیقه روی شیر پف نکرد و حباب نزد یعنی خمیر مایه خراب است.

یه راز مهم برای داشتن خمیر خوب اینه که خوب ورز بدید و

 خوب به خمیرتون استراحت بدید پس اگه این نکته ها را رعایت کنید 

خمیر خوبی خواهید داشت . 


۴ نظر:

  1. ممنون از توضیات کاملتون

    پاسخحذف
  2. درود بر شما دستتون درد نکنه برای آموزش های خوبی که به ما ارائه میدهید . بسیار مفید و اموزنده هست بازهم ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش میکنم عزیزم ممنون از حضورتون

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...