کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ آذر ۱۳, جمعه

کیک کریسمس ایسلندی Icelandic Christmas Cake



این کیک خوشمزه و معطر  رو از ارغوان عزیزم (غذای دلخواه ) یاد گرفتم 

تشکرمیکنم از دستورات خیلی خوبشون :*




مواد لازم :


شکر : 1 پیمانه

کره : 3/4  پیمانه  یا 150 گرم 

(یا روغن مایع 1/2 پیمانه + 1/4 پیمانه آب )

من با روغن مایع درستش کردم 

تخم مرغ درشت : 2 عدد

وانیل در صورت تمایل :  1/4  قاشق چایخوری 

آرد : 2 و 1/2 پیمانه

بیکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

شیر :3/4 پیمانه

کشمش : 1/2 پیمانه سر پر

هل  آسیاب شده :1 قاشق چایخوری

رنده پوست لیموترش :1 قاشق چایخوری 



این کیک به دلیل داشتن هل و رنده پوست لیمو خودش به اندازه کافی معطر هست

می تونین وانیل نریزین ولی من ریختم :))






 طرز تهیه :

همه مواد رو به دمای محیط برسونین

یک قالب لوف 25 یا 28 سانتی رو چرب و آردپاشی کنید و یا کاغذ روغنی بزارید .

اگه قالب لوف ندارین تو هر قالب دیگه هم میشه درستش کنین فقط باید گنجایش 

کافی رو داشته باشه .

فر رو روی 175 درجه ی سانتی گراد روشن کنید

آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بزارید .

1 قاشق غذا خوری ازهمون اردی که الک کردین  رو بردارین  و با کشمش مخلوط کنین 

این کار برای این هست که وقتی کشمش روداخل خمیر کیک می ریزین  ته نشین نشه.





شکر و تخم مرغ ها ،وانیل و هل و رنده پوست لیمو رو با همزن برقی  بزنید و بعد

 روغن مایع و آب رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه

و بعد شیر رو اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. دیگه با همزن کاری نداریم

 آرد رو در چندین مرحله به مخلوط  تخم مرغ اضافه کنید و در آخر کشمش رو هم اضافه کنید

و هم بزنید .خمیر کیک رو در قالب بریزید وروش رو صاف کنید

و  قالب رو  در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده به مدت 55 -60 دقیقه یا

تا وقتی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد قرار بدید . 




بعد از در آوردن از فر 10 دقیقه  روی تور سیمی قرار بدید  

و بعد از قالب در بیارین روی تور سیمی بزارین تا کاملا خنک بشه و بعد نوش جان کنین

۴ نظر:

  1. وای ی ی که چه بافتی داره این کیک ^_^
    شادی جونم خوبی عزیزم ؟
    دلم بر خودت و کارهات تنگیده عزیزم
    امیدوارم که هر جا هستی , خوب و خوش باشی , و خوشحالم که هر از گاهی بهمن سر میزانی :****

    پاسخحذف
  2. چه هوس انگیزه ، یام و یام و یام ، دست گل هر دو عزیز درد نکنه

    پاسخحذف
  3. نوش جونتون باشه شادی جون <3 خوشحالم که خوشتون اومده :-*
    عکسا و اون پارچه ها رو هم دوست می دارم

    پاسخحذف
  4. با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر بابت وبلاگ بسیار خوب، زیبا مفیدتون. می خواستم وبسایتم رو خدمتتون معرفی کنم که اگر صلاح دونستید سری بزنید و به بقیه هم معرفی کنید. وبسایت آموزش مرحله به مرحله ی شیرینی پزی با توضیح و تاریخچه
    www.spbaking.com

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...