کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۳, شنبه

ترش شامی (کتلت آبدار)


ترش شامی یا کتلت آبدار از غذاهای خوشمزه شمالی هست


  بادمجان و گوجه سرخ شده  هم کنار این غذا می گذارن که سلیقه ای هست



 



همیشه تو این شامی از سبزیهای محلی 


گیلان چوچاق و خالواش استفاده میشه ولی اگه در دسترس نیست می تونید 


از نعنا,ویا سبزی های معطر دیگه  استفاده کنید.


:مواد لازم 


گوشت 400 گرم


سبزیهای محلی گیلان ( خالواش و چوچاق ) 2 قاشق غذاخوری


(پیاز 1 عدد کوچک ( رنده کنید و آب اضافی آنرا بگیرید 

تخم مرغ 1 عدد 


ادویه و زردچوبه به میزان لازم

نمک و فلفل  به میزان لازم


:مواد لازم برای سس


رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آب به میزان لازم


آب لیموی تازه و یا آب نارنج یا آبغوره 1 قاشق غذاخوری


نمک و فلفل  در صورت تمایل



ابتدا گوشت  و پیاز و سبزی و تخم مرغ و ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید 


و خوب ورز دهید تا یکدست شود.


مقداری روغن توی ماهیتابه بریزید و بگذارید روی حرارت تا داغ شود.


از مواد گوشتی  به اندازه نارنگی بردارید و در دست به صورت گرد فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید. 



همه شامی ها را به همین صورت  در روغن سرخ کنید و به کناری بگذارید.





حالا توی دیگ مقداری روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را توی روغن ریخته و کمی تفت دهید


(مقداری آب به رب اضافه کنید و خوب هم بزنید ( غلظت سس بسته به ذائقه اتون میتونه رقیق یا غلیظ باشه


اجازه دهید تا سس جوش بیاد بعد زیر حرارت را کم کنید و شامی ها را توی سس بندازید 


و آبلیمو را اضافه کنید و در صورت تمایل نمک و فلفل به سس اضافه کنید و درب دیگ را گذاشته و اجازه دهید


 ترش شامی جا بیفته و بعد به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو کنید 






این خورش زیاد آبدار نیست ولی طوری نشه که آبش رو خیلی خشک کنید


برای ترشی غذا در صورت تمایل میتونید از آب نارنج یا آبغوره هم استفاده کنید


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...