کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۲, دوشنبه

شیرینی پاپل یا تَرَک crackel cookies



روز پدر رو پیشاپیش به همه پدران عزیز تبریک می گم 

و امیدوارم سایه اشون همیشه بالاسرمون باشه

اون پدرهای عزیزی هم که در کنارمون نیستن جاشون تو بهشت و 

قرین رحمت...این کوکی های خوشمزه رو

به مناسبت روز پدر تقدیم میکنم به همه پدرهای مهربون




باتشکر از خانم فلور احدی عزیز برای دستور خوبشون 


مواد لازم 





آرد 70 گرم 



شكر ترجيحاً قهوه اى 100گرم 



كره سرد و خرد شده 35 گرم 



پودر كاكائو 35 گرم 



نمك 1/8 قاشق چايخورى 



تخم مرغ 1 عدد



بكينگ پودر 1/2 قاشق چايخورى 



وانيل 1/2 قاشق چايخورى 



شكلات چيپسى 70 گرم 



پودر قند به ميزان لازم



آرد و پودر كاكائو را با هم الك ميكنيم ، 


بعد شكر ، نمك و بكينگ پودر را اضافه ميكنيم . 



كره كه بايد سرد باشه را خرد ميكنيم و به مواد خشك مون اضافه ميكنيم و



 با نوك انگشت مواد را با هم ورز ميدهيم ، خمير شكل خرده نان ميشود 



 بعد تخم مرغ و وانيل را هم ريخته و خوب مواد را باهم تركيب ميكنيم و در آخر


 شكلات هاى چيپسى رو ميريزيم و بعد ازاينكه همه مواد خوب با هم تركيب


 شدند از مواد گلوله كوچكى به اندازه فندق درست ميكنيم




 و داخل پودر قند


 ميغلطونيم و داخل سينى با فاصله زياد ميچينيم 








( رعايت فاصله بين شيرينى ها الزاميست )


 اين شيرينى داخل فر پهن ميشود و به علت


 پوششِ پودر قنادى كه دارد شكل ترك را به خود ميگيرد ! 






و در آخر سينى را


 داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتى گراد



 به مدت حدود  12دقيقه قرار ميدهيم ...



 اين زمان تقريبيست و بستگى به فر شما دارد .


زمانى كه سينى را از فر خارج كرديم شيرينى ها نرم هستند كه



 بعد از خنك شدن درست ميشوند ..




۲ نظر:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...