کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ خرداد ۱۰, شنبه

کیک گردو وقهوه با رویه باتر کریم و گیلاس






یکی از خوشمزه ترین کیک هایی که خوردم که

حتی بدون باتر کریم روش هم به تنهایی فوق العاده بود

از اون نوع کیکهایی هست که مرتب باید درستش کرد

برای صبحانه؛ عصرانه عالیه ...من اینو از دستور خوب سالومه جون


از وبلاگ قاشق چنگال درستش کردم





مواد لازم جهت تهیه کیک :

شیر 125 میلی لیتر

کره 75 گرم

نسکافه 1 ق غ ( پودر قهوه فوری)

شکر دانه ریز 110 گرم

گردو خرد شده 60 گرم

تخم مرغ 1 عدد

آرد سلف رایزینگ 1 پیمانه یا 150 گرم

باترکریم قهوه 2/3 پیمانه





مواد لازم جهت تهیه باتر کریم قهوه :



کره نرم 100 گرم

وانیل مایع 1 ق چ

پودر شکر( خاکه قند) 160 گرم یا 1 و 1/3 پیمانه

شیر (دلبخواهی)

پودر قهوه فوری 1 ق چ

آب جوش 1 ق چ




برای درست کردن این کیک طبق دستور باید از آرد سلف رایزینگ استفاده کنید

که میتونید از بیرون تهیه کنید یا  در منزل تهیه کنید همش 5 دقیقه وقتتون را میگیره.

1 پیمانه آرد بردارید به اندازه 1 ق چ از مقدار آرد کم کنید

و 1 و 1/2 ق چ بیکینگ پودر + 1/2 ق چ نمک اضافه کنید.

و 3 بار الک کنید. این میشه آرد سلف رایزینگ



برای این مقدار مواد به یک قالب مستطیل ؛ قالب کیک لوف یا کیک انگلیسی

 با ابعاد 8*19 سانتیمتر نیاز دارید که کف قالب و دیواره ها

را کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 315 درجه فارنهایت روشن کنید.




داخل یک شیرجوش؛ پودر قهوه فوری و کره و شیر را بریزید

 روی شعله ملایم به مدت 2 دقیقه بگذارید تا کره آب بشه و قهوه داخل شیر

 حل بشه ولی قاشق نزنید بگذارید خودش حل بشه.




از روی حرارت بردارید و شکر را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید 

و بعد گردوی خرد  شده را اضافه کنید 


و اگر خیلی داغه بگذارید کمی خنک بشه





و بعد تخم مرغ را که قبلا در کاسه کمی با چنگال هم زدید اضافه کنید

و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید.


داخل قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه بپزید.






بعد از پخت کیک بگذارید به مدت 5 دقیقه داخل قالب خنک بشه

 بعد از قالب درآورده و وارونه روی  توری بگذارید

 به مدت نیم ساعت یا بیشتر تا کاملا خنک بشه.




برای درست کردن باترکریم 

کره نرم شده را به همراه وانیل با همزن بزنید تا کاملا کره رنگ عوض کنه 

و بافتش پوک بشه 

و بعد خاکه قند را اضافه کنید؛ هر بار 60 گرم تا کاملا مواد مخلوط بشوند

و در آخر پودر قهوه و آبجوش را که مخلوط کرده اید و خنک شده را اضافه کنید.

در مواد اولیه شیر را هم نوشتم که برای زمانی هست که باترکریم ساده درست میکنید؛





اگه دیدید غلظت مواد زیاده میتونید در حد 1 ق چ شیر اضافه کنید تا 

به اون غلظت دلخواه برسید 

ولی باترکریم قهوه به علت اینکه قبلا پودر قهوه با آبجوش حل شده ؛ رقیق تر از باترکریم 

ساده هست و نیازی نداره شیر اضافه کنید.

باتر کریم را روی کیک بمالید و  روی کیک را تزئین کنید.





اگر کیک خوب خنک نشده باشه؛

باتر کریم روی کیک آب میشه پس حتما بگذارید کیک خنک بشه

من با نصف این مقداری که توی دستور هست 

باتر کریم درست کردم و کاملا روی کیک رو پوشش داد







این هم یه برش خوشمزه که من روش رو با گیلاسهای خوش اب 

و رنگ تزیین کردم






نوش 

 جان



توی دستور سالومه جون نوشته بودن که ترجیحا با باتر کریم



تهیه بشه...ولی من همینجوری کیک رو ساده خیلی دوست داشتم



که خوب این سلیقه ای هست..بدون باترکریم 



کالری کمتری به بدن میزنید









با تشکر از سالومه جون از وبلاگ قاشق چنگال

۱۲ نظر:

  1. عالی بود . توضیحاتتون کامل و بدون نقصه.تشکر

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون از شما عزیزم سعی می کنم نکات رو همه رو گفته باشم

      حذف
  2. تو این کیک اگه به جای قهوه دارچین و هل بریزید هم عالی می شه

    پاسخحذف
  3. سلام.شیر با گردو رو میشه به پیمانه بگین؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم این مطلب رو در وبلاگم در بلاگفا مطالعه بفرمایید می تونید اندازه ها رو تبدیل کنین
      http://yummymummy.blogfa.com/post/68/%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-

      حذف
  4. نمیشه بجای پودر خاکه قند از پودر شکر استفاده کنیم؟ منظورتون همون پودر قنده نه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. برای باتر کریم اگه میفرمایید بله همون پودر قند منظورمه ولی برای کیک شکر دانه ریز هستش چون شکرها اواع مختلف توی بازار هست بعضی ها دونه درشت هستن

      حذف
  5. اجی ببخشید انقد سوال میپرسم.خب پودر قند با پودر شکر فرقی نداره ک.بعدش شکر دانه ریز چ فرقی داره؟ اصلا من جاش اگه پودر شکر واس باتر کریم و برای کیک شکر حالا درشت استفاده کنم کیک بد میشه؟ باتر کریمم بد میشه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نه عزیزم برای کیک های خونگی تفاوت خاصی ایجاد نمی کنه فقط افراد حرفه ای ممکنه بافتش رو تشخیص بدن که کمی شاید متفاوت تر و سبک تر بشه با پودر شکر
      شما با هر چه در منزل درین تهیه بفرمایید و نوش جون

      حذف
  6. سلام. مرسی از وبلاگ مفید و توضیحات کاملتون
    میشه به جای نسکتفه قهوه استفاده کرد ؟ منظورم دونه ی سابیده شده ی قهوه هست.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله عزیزم چرا که نه کیکتون با طعم قهوه میشه البته قهوه طعمش قوی تره نوش جوونتون

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...