کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۴, یکشنبه

کاپ کیک هویج



این کاپ کیک های خوشمزه  برای عصرونه بسیار مناسب هستن

خصوصا واسه بچه هایی که هویج نمی خورن میتونه گزینه مناسبی باشه 

چون اصلا طعم هویج زیاد توش حس نمی شه 



مواد لازم:

هویج:3 عدد   یا 300 گرم  حلقه شده



تخم مرغ:3 عدد 



روغن مایع:3/4 پیمانه



شکر:3/4 پیمانه



ارد:1 و 1/3 پیمانه



نمک: یه پینچ


بکینگ پودر :1 قاشق چای خوری





فر رو روی 170 درجه سانتی گراد و یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.



هویج های خورد شده  "خـــــــــــــام " رو با روغن مایع و

 تخم مرغها بریزید توی بلندریا غذاساز و خوب پورش کنید

 اصلا نباید هویج داخل مواد قابل لمس باشه .





بعد مواد رو بریزید داخل یک ظرف بزرگتر بهش نمک و شکر


 رو اضافه کنید و خوب هم بزنید . ارد رو با بکینگ پودر الک کنید

و به مواد هویج اضافه کنید و مخلوط کنید.

 قالب مورد نظر رو کمی کره بمالید و ارد بپاشید و

 بعد قالب رو تکون بدید تا ارد اضافی داخل قالب بریزه بیرون .




یا اینکه مثل من از کپسولهای مخصوص مافین استفاده کنین



این کیک رو میتونید توی قالب مافین - کاپ کیک - مینی مافین


-یا قالب میان تهی 8-9 اینچی بریزید و به مدت  30 - 40 دقیقه بپزید .


البته داخل قالب مینی مافین مدت زمان کمتری لازم داره


 برای پخت تقریبا 15-20 دقیقه.





قبل از خارج کردن از فر با یک خلال دندون تست کنید 


. خلال دندون رو توی کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون اومد کیک پخته .

 ولی اگر ازمایه کیک به خلال دندون چسبیده بود یعنی نپخته . 




نوش جون



۲ نظر:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...