کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ شهریور ۳۰, یکشنبه

مافین کدوحلوایی و شکلات چیپسی



فصل کدوحلوایی شده و من هم تصمیم گرفتم از این کدوهای خوشمزه نوبرونه نهایت استفاده رو ببرم

حتی اگه از کدو خوشتون نمیاد قطعا کیک رو خواهید پسندید و خوشتون میاد

مواد لازم:


آرد سفید  :  1 و 1/2 پیمانه

بکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری

جوش شیرین : 1 قاشق چای خوری

پودر دارچین : 1/2 قاشق چایخوری

نمک : 1/4 قاشق چایخوری

شکر سفید : 3/4 پیمانه

شکر قهوه ای : 1/4 پیمانه

روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ : 1 عدد


باتر میلک : 1/2 پیمانه 

(به جای باتر میلک می تونین از 1/2 پیمونه شیر + 1/2 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو استفاده کینن )

شکلات چیپسی : 2/3 پیمانه (من کمتر ریختم )

میتونین به جای شکلات چیپسی از کرنبری خشک شده  و خرد شده هم استفاده کنین 




طرز تهیه:


برای کسانی که در ایرا ن هستن و دسترسی به باتر میلک ندارن اول از همه باتر میلک رو اماده می کنیم

1/2 پیمونه شیر رو با 1/2 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا ابلیمو قاطی کنین و کنار بزارین

بعد از حدود 10 دقیقه شیر میبره و دلمه میشه به اصطلاح که به عنوان جایگزین باتر میلک میتونین استفاده کنین

فر رو روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنین 

توی یک کاسه بزرگ مواد خشک رو که شامل آرد / جوش شیرین / بکینگ پودر / دارچین/ نمک هست 

بریزین (من 1 بار همه رو با هم الک کردم) توی یک کاسه دیگه شکرها / روغن / پوره کدوحلوایی/

باتر میلک و تخم مرغ رو بریزین و با هم مخلوط کنین (نیازی به همزن برقی هم نداره )




حالا این مواد رو به مواد خشک اضافه کنین و با لیسک مواد رو به خورد هم بدین در حدی که مخلوط بشن 

زیاد هم نزنین در حد مخلوط شدن کافیه / بعد هم شکلات چیپسی رو اضافه و مخلوط می کنیم




قالبهای مافین رو داخلش کپسولی بزارین یا چرب و ارد پاشی کنین و ارد اضافی رو بگیرین مواد رو تا نیمه داخل قالبها بریزین 

و قالب رو در فر از پیش گرم شده به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار بدین با این میزان مواد شما 12 عدد 

مافین خواهید داشت سایز نرمال ...من کپسولیهام بزرگ بودن 6 تا مافین بزرگ در اومد و 

یکی هم توی قالبهای تک پرسی پای سیب ریختم




بافت بسیار لطیف و نرم و پوکی داره و مطمینا از خوردنش در کنار خانواده با یک چای داغ

لذت خواهید برد / نوش جان :)


۶ نظر:

  1. خیلی عالی شدند شادی جون.دستت درد نکنه.میشه در کنار دارچین از ادویه های دیگه مثل میخک هم استفاده کرد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله عزیزم توی دستور اصلی که داشتم 1 پنسه میخک و 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل هم بود که من دیگه نریختم

      حذف
  2. مشخصه که خوشمزه و خوش عطره ، دستت درد نکنه عزیزم

    پاسخحذف
  3. به به ،خیلی عالی شده ،دستتون درد نکنه شادی جون . چقدر هم کاغذاش قشنکه .با شکلات تا حالا امتحان نکردم ،باید خوشمزه باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون عزیزم جاتون خالی اون قرمز ها رو بسته ای خریدم ولی این اخری ها دونه ای هستن / زیاد هم گرون نیستن

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...