کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ شهریور ۲۹, شنبه

پوره کدو حلوایی Pumpkin Puree



درست کردن پوره کدو حلوایی خیلی ساده است و همه بخصوص مامانهایی که نی نی کوچولو دارن با طرز درست کردنش

آشنا هستن ولی برای کسانی که نمی دونن چطور باید تهیه کنن من یه مدل خیلی آسون که مامانم همیشه درست

میکنه اینجا مینویسم...این رو هم بگم که میشه توی فر کدوها رو پخت و یا بخار پزشون کرد ولی من می پزمشون

از این پوره به تنهایی میتونین به عنوان دسر سنتی ایرانی استفاده کنین و یا توی انواع کیک و مافین

یا پودینگ / تارت و یا پای و خیلی چیزهای دیگه استفاده کنین




پسرم که کوچیک بود من به همین روش به همراه مقداری هویج براش پوره کدو و هویج درست میکردم

که خیلی هم دوست داشت ...این رو هم بگم که اگه از طعم کدو حلوایی خوشتون هم نمیاد به دلیل خواص خوبی که داره

حتما توی سفره خونواده بگنجونیدش و مصرف کنین حالا چه به صورت پخته و یا انواع کیک و مافین

 توی بازار انواع مختلفی از کدو حلوایی هست که بعضی ها کم شیرین تر و بعضی ها شرینی بیشتری دارن 



کدوها رو خوب بشورین و با یه چاقوی تیز ببریدش و تخم هاشو خارج کنین / تخم هاشو دور نریزین چون میخوایم 

باهاش تخمه کدو درست کنیم :) دستورش رو اینجــــــــا نوشتم .

کدوهای برش خورده رو که تخم هاشو در اوردین و به قطعات کوچکتری تقسیم کردین

 بریزین توی دیگ مناسبی که گنجایش کدوها رو داشته باشه بعد به اندازه تقریبا 2 سانتی متر از ارتفاع

دیگ توش آب بریزین و بزارین کدوها 2 ساعت کامل خوب بپزن و مغزشون نرم شه/ در ظرفتون هم ببندید

من همیشه به اندازه 2 قاشق سوپ خوری  توش شکر می ریزم 

بعد از پخت اگه خواستین میتونین همینجوری  به عنوان دسر سنتی ایرانی مصرف کنین ...اگه شکرش کم بود

 میتونین روش کمی شکر بپاشین و نوش جون کنین 




اما برای مصرف در کیک و مافین و دیگر غذاهایی که نام بردم نیازی به شکر اضافی ندارین چون برای درست کردن

 کیک  و یا مافین و دسرهای دیگه ما شکر اضافی هم توی دستورات خواهیم داشت.

 بعد از پخت دیگه آبی توی ظرف باقی نمی مونه کدوها رو خارج کنین و گوشتش رو از پوستش 

به راحتی با قاشق جدا کنین و با گوشتکوب برقی یا دستی خوب بکوبین تا تبدیل به پوره بشه

 اگه بچه کوچیک دارین در همین مرحله می تونین

مقداری از پوره رو با 1 قاشق مرباخوری کره مخلوط کنین و بدین کوچولوها نوش جون کنن





اضافی پوره ها رو میتونین توی کیسه فریزر در بسته بندی های 200 گرمی نگه داری کنین و در زمان مناسب 

ازش استفاده کنین برای انواع کیک و پنکیک و ....ولی حتما خوب بکوبیدش و اگه نیاز هست از صافی رد کنین




امیدوارم از این پست ساده و اسون برای تهیه انواع کیک و شیرینی های خونگی با کدوحلوایی خوشتون اومده باشه

به مرور طرز تهیه انواع کیک و مافین و دسرهایی با پوره کدوحلوایی براتون خواهم گذاشت.


۲ نظر:

  1. چه خوشرنگ ! دستت درد نکنه عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عزیزم لطف داری خود کدوها خیلی خوش رنگ بودن

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...