کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مهر ۱, سه‌شنبه

تخمه کدو



کسی هست از تخمه خوشش نیاد؟ من که خیلی دوست دارم ولم کنی با پوست هم میخورم :))

جدای از شوخی خیلی حال میده خصوصا وقتی فیلم می بینی و یا برای اقایون وقتی فوتبال می بینن

من دوسری این تخمه ها رو درست کردم با دو رسپی مختلف ولی شبیه هم  یکی توش کره داشت و دیگری روغن زیتون

 نتیجه هر دو از نظر ظاهری یکی بود ولی مدلی که توش کره داشت رو بیشتر پسندیدم

البته میتونین مثل مدل سنتی روی گاز بزارین توی ماهیتابه و تفت بدید تا به نتیجه دلخواه برسین ولی 

این شیوه خیلی راحتتره و توی فر میره و نیازی نیست هی عرق بریزین و تخمه ها رو هم بزنین :)


مواد لازم:


تخم کدو: یک و 1/2 پیمانه

کره اب شده : 2 قاشق چای خوری

نمک: به میزان لازم


طرز تهیه: 


تخم های کدو رو ازش جدا کنین و زیر شیر اب خوب بشورین تخم ها لزج هستن و شستن و تمیز کردنش

کمی زمان میبره ...بعد از اینکه خوب شستین و ابش رفت باید بزارین یه شب تا صبح روی 

پارچه یا دستمال اشپزخونه بمونه و ابش بره و خشک بشه ...پارچه زیرش اگه خیس شد عوض کنین




فر رو روی 150 درجه سانتی گراد گرم کنین ...کره اب شده رو به تخم های کدو اضافه کنین

نمک رو هم به ادازه دلخواهتون بریزین و با هم مخلوط کنین





کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین و تخمه ها رو روی سطح سینی پخش کنین روی هم تلمبار نشه تا

حرارت به همه جا یکسان برسه ..و میره توی فر که از قبل گرمش کردین به مدت 45 دقیقه

تو این مدت باید هر 10 دقیقه یک ربع سینی رو از فر خارج کنین و تخمه ها رو هم بزنین تا یکنواخت برشته بشن




تو مدتی که توی فر هست ممکنه صدای ترق ترق بشنوین که نشون میده دارن برشته میشن حسابی و بعضی هاشون

دهن باز میکنن و خندان میشن :)))))))))))) بعد از این مدت بزارین خنک بشه و نوش جون کنین


۵ نظر:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...