اگه مثل من شیفته و عاشق شکلاتین و یه معتاد به تمام عیار به حساب میاین
بهتره اینو درست کنین توش گردو و کشمش هم داره مغذی و خوشمزه است
بهتره برای کیک ها و یا شیرینی هایی که توش شکلات هست از یه شکلاتی استفاده کنین
که طعمش رو دوست دارین چون بیس اصلی این اسلایسها شکلات هست که طعمش غالبه
من از شکلات تلخ 60% پارمیدا استفاده کردم چون شکلات تلخ رو بیشتر از شیرین دوست دارم
مواد لازم:
کره 125 گرم
شکلات سیاه 90 گرم
قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
شکر 85 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 125 گرم
گردوی خرد شده 45 گرم
کشمش 45 گرم
طرز تهیه:
کره و شکلات رو با هم آب کنین و پودر قهوه رو بهش اضافه کنین
نیازی نیست که همش روی شعله گاز باشه کره ها تا یه جدی که اب شد از روی حرارت بردارین
و با هم زدن مداوم بقیه شکلات و کره و اب کنین و بعد پودر قهوه رو بریزین
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنین تا سبک بشه حدود 3 دقیقه کافیه
تو این مدت هم کره و شکلات آب شده کمی از حرارت افتاده چون با هم زدن
آبش کردین و خیلی روی گاز نمونده اما اگه خیلی داغ بود بزارین کمی از حرارت بیفته
نه خیلی که ببنده در حدی که انگشتتون رو داخلش کردین نسوزه
بعد به مواد تخم مرغی اضافه کنین و هم بزنین
گردو و کشمش هم اضافه کنید و بعد ارد رو در 2 مرحله با لیسک به خورد خمیر بدین
خمیر سفتی حاصل می شه که باید اون رو توی قالب مستطیل شکل
که از قبل کاغذ روغنی انداختین بریزین ..دو طرف کاغذ روغنی رو کمی بلند تر بگیرید
که بعد از پخت به راحتی از قالب در بیاد (مثل شکل)
قالب رو بزارین توی فر که از قبل گرم کردین با درجه حرارت 180 سانتی گراد
به مدت 35 دقیقه بمونه و بعدش از فر خارج کنین ...به راحتی به کمک کاغذ روغنی
از قالب جدا میشه بزارین روی توری تا کاملا خنک بشه و بعد به اندازه های دلخواه
برش بزنین روش هم کمی پودر قند بپاشید
بازم تاکید میکنم حتما از مارک شکلاتی استفاده کنین که طعمش رو دوست دارین
بسیار خوشمزه و دلچسب و خستگی در کنه با چای عالی هووووممم
بسته به سایز برشهایی که میزنین و اندزه دلخواهتون ممکنه بیشتر یا کمتر داشته باشین
من 16 تکه اسلایس شکلاتی بدست اوردم ..اگه در جا همش خورده نشد
اضافه رو توی یه ظرف در بسته نگه داری کنین تو جای خنک چند روز میمونه
ولی توی یخچال نزارین چون سفت میشه بافتش...معمولا 2 روزه تموم میشه
بخصوص که عاشق سینه چاک شکلات باشید اونم از نوع تلخ! نوش جون
منبع: مجله هنر قنادی شماره 117/118 خانم نرگس نواب
عجب شکل هوس انگیزی داره ،دست گلت درد نکنه شادی جونم ،نوش جونتون
پاسخحذفممنون عزیزم واقعا این عالی بود از اوناست که از خوردنش سیر نمیشم
حذفدوست عزیز ناشناس سوالتون رفته بود در قسمت هرز نامه و نتونستم پاسخ بدم ...عزیزم بله میتونید از همین شکلات های موجود در باز استفاده کنین من هم از شکلات پارمیدا استفاده کردم
پاسخحذفلیسک وسیله ای هست مثل قاشق ولی سرش صاف و مستطیلی هست ...مشکلی نداره میتونید با قاشق این کار رو انجام بدید و ارد رو به خورد مواد بدین
سلام ببخشید در قالب گرد اگر بخوام درست کنم چند سانتی باشه بهتره؟
پاسخحذفقالب 23 ساتی خوبه براش عزیزم میتونید توی قالب بزرگتر هم درست کنین ارتفاع اسلایسها کمتر میشه
حذفخیبی ممنونم.به جای کاغذ روغنی میشه چرب و آرد پاشی کرد ؟
پاسخحذفبله احتمالا جواب میده عزیزم ولی من امتحان نکردم
حذفممنونم که اینقدر مهربون پاسخ میدین/آخه من خیلی تازه کارم و از دستورای شما خیلی یاد گرفتم
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزم پاسخگویی به دوستان یکی از وظایف منه تا جایی که بتونم کمک میکنم
حذف