کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ آبان ۱۹, دوشنبه

مینی لوف کره ای بادامی



مشخصه اصلی کیک های کره ای افزایش نسبی میزان کره و شکر به نسبت ارد مورد نیاز در دستور هست

و این ویژکی این کیک ها رو کمی مرطوب میکنه ..اندازه گیری دقیق و رعایت نکات مو به مو

 در کیفیت این کیک ها خیلی تاثیر داره.



مواد لازم: 


کره : 185 گرم

شکر : 160 گرم

تخم مرغ :3 عدد

وانیل :1/8 قاشق چای خوری

پودر بادام (درختی): 60 گرم

آرد : 200 گرم

بکینگ پودر : یک و 1/2 قاشق چایخوری

شیر: 3 قاشق سوپ خوری

بادام پرک یا خلال بادام درختی  برای روی کیک : 50 گرم


من نصف مواد ذکر شده در دستور رو درستش کردم تا زیاد نخورم :D

**برای تهیه پودر بادام من خلال بادام درختی رو با مولینکس خرد کردم و به صورت پودر در اوردم.

اگه از بادام درختی با پوست استفاده کردین بادامها باید خام باشن و از پوست جدا بشن




طرز تهیه:


فر را با درجه 160 سانتی گراد روشن کنین ..و قالب لوف بزرگ 12 در 25 سانتی متری

 یا قالبهای مینی لوف رو چرب کرده و کف قالب رو کاغذ روغنی بندازین.

کره نرم و شکر رو در کاسه ای با دور متوسط همزن بزنین تا سفید و پفی بشه ...سپس تخم مرغها

رو یکی یکی اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدوم با همزن هم میزنیم 

وانیل و پودر بادم را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم..دیگه با همزن کاری نداریم

خاموشش میکنیم و میزاریم کنار / دستش هم درد نکنه خیلی زحمت کشید خدا پدر مخترعش رو بیامرزه :)




ارد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک میکنیم و به همراه شیر به تناوب به خورد خمیر میدیم ...

خیلی نیاز به هم زدن نداره در حدی که مخلوط بشن کافیه .حالا مواد اماده شده رو توی قالب لوف

 یا مینی لوف اماده شده میریزیم و روش رو با بادام پرک یا خلال بادام پوشش میدیم




قالب رو در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی 45 دقیقه تا 1 ساعت قرار میدیم ..طبیعی هست

که اگه از قالب مینی لوف استفاده میکنین این زمان کوتاهتر خواهد بود ..همونطور که گفتم من مواد رو 

نصف کردم و توی 3 تا قالب مینی لوف جا گرفت که 30 دقیقه توی فر موند و 2 دقیقه هم گریل رو روشن

کردم تا روش کمی طلایی بشه.



این خوشگلا هم همین الان از فر در اومدن به به چه بوییییییی پیچیده توی خونه :)




بعد از اینکه از فر در اومد روی توری خنک کنین و بعد با چای تازه دم بزنین به بدن ...نوش جون




در مورد کیک های کره ای و نکاتش و انواعش مطلب زیاده که ایشالا در یک پست  جداگانه 

طولانی و مفصل در موردش  توضیح میدم


۱۱ نظر:

  1. به به ،عجب چیزی شده ! این از اون کیک هاست که من عاشقشم . چقدر هم بافتش عالیه . خیلی این قالب های مینی لوف رو دوست دارم .دست گلت درد نکنه . نوش جونتون باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون عزیزم پس جات خیلی خالی بود
      اره این مینی لوف ها رو شانسی گیر اوردم خیلی خوبه برام چون توی مایکروفرم اون یک تیکه ها جا نیمشن
      قابلی هم نداره

      حذف
  2. ای ی ی جان قالبهاش رو ببین :))))
    دلم خواست , اون هم با ی چای ی ی ی لاهیجانی ی ی ی :P

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جاتون خالی عزیزم قالبها هم نقابله تشریف بیارین چای تازه دم لاهیجان در خدمت باشیم

      حذف
  3. چه کیکهایی درستیدی مادرجان ، به به ، من کیکهای کره ای خیلی دوست دارم ، بخاطر نرم بودنشون ، نوووش جونتون عزیزم

    پاسخحذف
  4. سلام میشه به جای گرم بنویسید پیمانه ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گلم هر چی رو دوست داری تبدیل کنی توی گوگل بزنی معادلش رو بهت میده به انگلیسی بنویس مثلا
      185grams butter to cups

      حذف
  5. این نظر توسط نویسنده حذف شده است.

    پاسخحذف
  6. دیوانه کنندس عاالی مخصوصا اون بادامهای روش وای من

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عزیزم شنید تعریف از کدبانویی مثل شما جای بسی افتخاره :*

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...