کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ آبان ۱۷, شنبه

نان نوتلا و موز



موز دوست دارین؟ از عاشقان نوتلا هم هستین؟ با یه نون که ترکیب هر دوی اینا رو داشته باشه چطورین؟



مواد لازم:

موز رسیده بزرگ :3 عدد

نوتلا: نصف پیمانه

آرد :2/5 پیمانه ( 2 و نیم )

جوش شیرین :1 قاشق چایخوری

نمک : 1/2 قاشق چایخوری

روغن مایع: 2/3 پیمانه

شکر قهوه ای : نصف پیمانه

شکر سفید: نصف پیمانه

تخم مرغ بزرگ به دمای محیط رسیده : 2 عدد

وانیل : 1/8 قاشق چایخوری 


در مورد نوتلا باید بگم که نوعی شکلات صبحانه است اگر در دسترس نداشتین

 در اخر توضیح دادم به جاش چی می تونین بریزین




طرز تهیه:


قبل از شروع بگم که مایه اصلی نون خیلی سفت هست ولی نترسین باید همینجوری باشه

فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنین 

موزهاتون باید کامل رسیده باشه ..اگه نبود هر موز رو حدود 30 ثانیه با پوست توی مایکروفر بزارین و بعد در بیارینش

بزارین خنک شه و پوستش رو بگیرین و با پشت چنگال له کنین و کنار بزارین ..نوتلا هم باید حدود 30 ثانیه توی مایکروفر 

نرم بشه و بعد بریزینش توی قیف پلاستیکی و کنار بزارین 

ارد و جوش شیرین و نمک رو با هم الک میکنیم و کنار میزاریم ...در ظرف دیگری روغن / شکرها/تخم مرغ و وانیل

رو با هم به خوبی مخلوط میکنیم 



مخلوط ارد رو به مایه اضافه میکنیم ولی خیلی هم نمی زنیم چون باعث میشه نون بعد از پخت سفت بشه 

1/3 از مواد رو داخل قالب لوف که از قبل کاغذ انداختیم و کمی چرب کردیم می ریزیم...میتونین کاغذ نزارین 

و قالب رو چرب و ارد پاشی کنین ولی بهتره کاغذ داشته باشه و دو سرش هم کمی از قالب بیرون باشه 

که بعد از پخت راحت از قالب جداش کنین ..روی 1/3 مایه که از قضای روزگار سفت هم هست مقداری از نوتلا 

رو با قیف میریزیم و کمی هم از موز له شده روش میدیم ...دوباره از مایه روی نوتلا و موز میریزیم 

و پخش میکنیم و باز هم نوتلا و موز و لایه آخر هم از مایه نون روی مواد رو می پوشونیم




و میزاریم توی فری که از قبل گرم شده به مدت تقریبی 50 دقیقه ...من 45 دقیقه گذاشتم و نونم پخت 

باید با یه خلال چک کنین تا مطمین شین که پخته ...ولی چند جای نون رو امتحان کنین چون ممکنه خلالتون

 به قسمت نوتلایی خورده باشه و فکر کنین که نپخته 

بعد از پخت بزارین نون کمی توی قالب سرد بشه و بعد به پنجره توری منتقل کنین و بزارین حداقل نیم ساعت سرد بشه

و بعد برش بزنین و نوش جون کنین...ترکیب موز و نوتلا عالیه / نوش جون



این هم یه نمای نزدیک که بافتش رو بهتر ببینین ..اگر نوتلا در دسترس نبود به جاش میتونین از هر نوع شکلات

صبحانه دیگه ای که طعمش رو دوست دارین استفاده کنین ..شکلات فندقی صبحانه پارمیدا بسیار خوشمزه است

نصف قیمت نوتلا هستش و با جرات میتونم بگم طعمش هیچ فرقی هم با نوتلا نمی کنه 

۴ نظر:

  1. به به این ترکیب رویایی ! امروز خیلی دلم می خواست نوتلا بخرم ولی آخرم نخریدم . از صبح فکر کرپ با نوتلا و موز تو سرم بود ! دست گلت در نکنه ، نوش جونتون باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون عزیزم ترکیب موز و نوتلا عالیه نوش جونتون

      حذف
  2. خدای من این حرف نداره میتونم مزش رو تو دهنم حس کنم حتما امتحانش خواهم کرد
    ممنون

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...