این کیک خوشمزه و معطر رو از ارغوان عزیزم (غذای دلخواه ) یاد گرفتم
تشکرمیکنم از دستورات خیلی خوبشون :*
مواد لازم :
شکر : 1 پیمانه
کره : 3/4 پیمانه یا 150 گرم
(یا روغن مایع 1/2 پیمانه + 1/4 پیمانه آب )
من با روغن مایع درستش کردم
تخم مرغ درشت : 2 عدد
وانیل در صورت تمایل : 1/4 قاشق چایخوری
آرد : 2 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
شیر :3/4 پیمانه
کشمش : 1/2 پیمانه سر پر
هل آسیاب شده :1 قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش :1 قاشق چایخوری
این کیک به دلیل داشتن هل و رنده پوست لیمو خودش به اندازه کافی معطر هست
می تونین وانیل نریزین ولی من ریختم :))
طرز تهیه :
همه مواد رو به دمای محیط برسونین
یک قالب لوف 25 یا 28 سانتی رو چرب و آردپاشی کنید و یا کاغذ روغنی بزارید .
اگه قالب لوف ندارین تو هر قالب دیگه هم میشه درستش کنین فقط باید گنجایش
کافی رو داشته باشه .
فر رو روی 175 درجه ی سانتی گراد روشن کنید
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بزارید .
1 قاشق غذا خوری ازهمون اردی که الک کردین رو بردارین و با کشمش مخلوط کنین
این کار برای این هست که وقتی کشمش روداخل خمیر کیک می ریزین ته نشین نشه.
شکر و تخم مرغ ها ،وانیل و هل و رنده پوست لیمو رو با همزن برقی بزنید و بعد
روغن مایع و آب رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه
و بعد شیر رو اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. دیگه با همزن کاری نداریم
آرد رو در چندین مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و در آخر کشمش رو هم اضافه کنید
و هم بزنید .خمیر کیک رو در قالب بریزید وروش رو صاف کنید
و قالب رو در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده به مدت 55 -60 دقیقه یا
تا وقتی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد قرار بدید .
بعد از در آوردن از فر 10 دقیقه روی تور سیمی قرار بدید
و بعد از قالب در بیارین روی تور سیمی بزارین تا کاملا خنک بشه و بعد نوش جان کنین
وای ی ی که چه بافتی داره این کیک ^_^
پاسخحذفشادی جونم خوبی عزیزم ؟
دلم بر خودت و کارهات تنگیده عزیزم
امیدوارم که هر جا هستی , خوب و خوش باشی , و خوشحالم که هر از گاهی بهمن سر میزانی :****
چه هوس انگیزه ، یام و یام و یام ، دست گل هر دو عزیز درد نکنه
پاسخحذفنوش جونتون باشه شادی جون <3 خوشحالم که خوشتون اومده :-*
پاسخحذفعکسا و اون پارچه ها رو هم دوست می دارم
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر بابت وبلاگ بسیار خوب، زیبا مفیدتون. می خواستم وبسایتم رو خدمتتون معرفی کنم که اگر صلاح دونستید سری بزنید و به بقیه هم معرفی کنید. وبسایت آموزش مرحله به مرحله ی شیرینی پزی با توضیح و تاریخچه
پاسخحذفwww.spbaking.com