کیک یزدی یکی از کیک های خوشمزه ای هست که تقریبا همگی دوسش دارن
باهاش خاطره دارن...کسی نیست تو بچگی از این کیک های خوشمزه نخورده باشه
مدتی بود دنبال یه دستور خوب برای کیک یزدی بودم که بالاخره
تو وبلاگ رزی جون (آشپزی برای صنم بانو)
یافتمشون..ممنون رزی جون بابت این دستور عالی و خوشمزه
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 و 1/4 پیمانه
وانیل 1/4 ق چ
ماست 1/4 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 و 1/2 ق چ
نمک 1/8 ق چ
هل 1 ق چ
رنده پوست پرتقال 1 ق چ
گلاب 2 ق سوپ خوری
روغن 1/2 پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
فر رو روی 180 درجه ساتی گراد گرم کنید
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با هم زن برقی بزنید تا رنگش سفید بشه و حجمش 2 برابر
دیگه به همزن احتیاجی نداریم..بزاریدش کنار و ماست رو اضافه کنید و خوب به خورد مواد قبلی بدید
آرد/بکینگ پودر/ هل و نمک رو الک کنید و همراه رنده پوست پرتقال کم کم به مواد اضافه کنید
و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا یک دست بشه
گلاب و روغ مایع رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد مواد بره
توی قالب های مافین کاغذ روغنی بندازین و مواد رو داخل قالبها بریزید
می تونید نوک چاقو رو چرب کیند و یه + روی مواد بدید و روش پودر پسته بپاشید
من دیگه این کار رو نکردم و همینجوری روی موادم پودر پسته پاشیدم
بزارید قالب رو توی فر که از قبل گرمش کرده بودین تا به مدت 20 دقیقه توی فر بمونه و روش
خوش رنگ بشه...بعد از این مدت زمان کمی که خنک شد از قالب در بیارید
بچینید روی توری تا خنک بشن
آخ که چه بویی می پیچه توی خونه...هل و گلاب معرکه است
با یه فنجون چای داغ نوش جون شما
به نظر من که توی ماه رمضون هم خوردنش خالی از لطف نیست
برای افطاری می چسبه
بافت داخلش رو ببینید چقدر پوک و نرمه...معرکه است واقعا
بازم از رزی جون تشکر می کنم بابت دستور این کیک یزدی های خوشمزه و خوش عطرش
دستور خوب کیک یزدی رز عزیزم رو اینجــــــــا ببینید
به به خیلی عالی شدند شادی جون ،نوش جونتون باشه . عکس هاش هم خیلی خیلی قشنگ شدند .منم قبلا با این دستور درست کردم و واقعا عالیه .مزیت این دستور اینه با وجود این که تعدا تخم مرغش کمه خیلی بافت خوبی داره و واقعا خوشمزست .
پاسخحذفدقیقا ارغوان جون عالی بود...دست رزعزیزم درد نکنه
حذفميزان ماست اشتباه نيست؟
پاسخحذف1/4 پیمونه عزیزم اشتباه تایپی بود
حذفببخشید یعنی میزان ماست اشتباهه ؟؟
پاسخحذفنه عزیزم این اصلاح شده الان قبلا اشتباها قاشق نوشته بودم...1/4 پیمونه درسته
حذفای کاش میزان مواد به گرم هم ذکر میشد😟😞
پاسخحذفاگه پیمونه ندارین از یه لیوان دسته دار فرانسوی میتونید استفاده کنید
حذفMan az in ghalebhaye mafin nadaram bad mishe bedon ina??
پاسخحذفگلم قالبهای کاغذی مافین که یک بار مصرف هست هم توی بازار موجوده میتونی توی اون درست کنی..اگه قالب تارتلت تکی هم داری میشه توش بیزی ولی حتما چرب و ارد پاشی کن یا کپسولی بزار
حذفMan ba yek bar masrafa dorost mikonam vali pahn mishe va kopoli nemishe , be nazareton az ine ke in ghalebhaye mafin estefade nemikoname??mamnun
پاسخحذفنه عزیزم فکر نمیکنم مشکل از قالبتون باشه این مبحث رو مطالعه بفرمایید شاید کمکی بهتون بکنه
حذفhttp://101recipe.com/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%DB%8C%DA%A9/