کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ خرداد ۱۵, پنجشنبه

چیز کیک مارمالادی (آلبالو)




خودم چیز کیک خیلی دوست دارم هر نوعی که باشه...هر چند که چیز کیک با بیس 

کیک رو ترجیح میدم ولی برای دوستانی که فر ندارن و یا در فصل های گرم

مثل الان چیز کیک های یخچالی گزینه خوبی هستن





 مواد لازم:



کره آب کرده  100 گرم


بیسکویت پتی بور (پودر شده)  یک بسته


پنیر ماسکارپونه  200  گرم(می تونید از پنیر خامه ای هم استفاده کنید)


پنیر ماسکارپونه رو شرکت کاله مدتی هست که تولید میکنه


خامه صبحانه یک بسته  200 میلی لیتری


شکر  ۵٠ گرم معادل 5 قاشق غذاخوری


پودر ژلاتین  ١ ق غ


وانیل  . مقداری

مارمالاد  آلبالو    به میزان لازم



طرز تهیه:



بیسکویت ها رو با کره آب شده به خوبی مخلوط کنید .





دقت کنید همه ذرات بیسکویت به کره آغشته بشه 

در غیر این صورت انسجام لازم برای کف چیزکیک پیدا نمی کنه.

کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی بندازید

بعد بیسکویت های کره ای رو کف قالب پهن کنید.






سعی کنید همه جای لایه بیسکویتی ضخامت یکسان داشته باشه.

قالب رو برای ١ ساعت بذارید تو یخچال.

پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید و

 صبر کنید تا به حالت اسفنجی دربیاد. 

بعد اون رو روی بخار آب جوش قرار بدید تا شفاف شه.

پنیر ماسکارپونه، وانیل و شکر رو با همزن برقی اونقدر بزنید تا کاملاً مخلوط بشن.

 (تقریباً ٢ دقیقه)  . بعد خامه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.






 مخلوط ژلاتین رو بریزید تو مایه چیزکیک و هم بزنید..





حالا به میزان دلخواهتون از مارمالادی 

که دوست دارید به ملوط اضافه کنید (من 2 قاشق سر پر ریختم)

ولی خیلی هم نزنید که همه جاش رنگی بشه

یه حالت ابری و بادی بشه به نظرم خوشگلتره

این مایه رو به تدریج بریزید روی لایه بیسکویتی




قالب رو تا مدتی که مواد کاملا ببنده یعنی حدود 3 ساعت یا بیشتر بزارید داخل یخچال

تا کاملا سفت بشه



بعد روش رو با مارمالاد بیشتری تزیین کنید یا همین جوری ساده 

نوش جون کنید...برای جدا کردن از قالب کمربندی دورش رو با یه چاقو

از قالب جدا کنید و بعد کمربند رو باز کنید

برش بزنید و نوش جون





میتونید بدون مارمالاد اضافی هم نوش جون کنید و یا با خامه تزیینش کنید





من از مارمالاد البالو استفاده کردم شما میتونید از هر مربا یا مارمالادی

که دوست دارید استفاده کنید..مثل توت فرنگی یا پرتقال





هر نوعش رو که درست می کنید و هر شکلی که تزیینش میکنید

با یه لیوان چای داغ نوش جون 


۲ نظر:

  1. منظورتون همون کره سرد صد گرمی هست نه؟ حالا ابش کنیم باز صد گرم میشه؟ اجی گیج شدم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله عزیزم همون 100 گرم کره رو به صورت جامد هست آب می کنیم و استفاده می کنیم عزیزم

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...