این کوکو رو از مجله هنر اشپزی درست کردم
نیم دونم چرا اسمش رو گذاشتن نخود و بادمجان؟؟؟ چون توش از مغز گردو و گوشت
و زعفرون هم استفاده شده بهتر بود میزاشتن کوکوی اعیونی !!!
اینو گفتم خودم پیش دستی کردم که مثل اون کباب تابه ای ها بهم گیر ندین
که این غذا خیلی گرونه و این حرفها خخخخخخ
البته می تونید به میل خودتون دست کاریش کنین
گیاه خواران عزیز گوشتش رو حذف کنن ..من خودم مغز گردو رو خیلی کمتر ریختم
البته این میزانی که مینویسم برای 7 یا 8 نفر کافیه
خودم کمتر از نصف این میزان رو درست کردم
مواد لازم:
نخود خیسانده خام 100 گرم
بادمجان 2 عدد
سیب زمینی خام 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
گردو 150 گرم (هی وای من)
پیازچه 100 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و زعفران مقداری
(من زعفرون نریختم کمک به اقتصاد خانواده یه همچین کدبانوی صرفه جویی هستم من ;) )
تخم مرغ 5 تا 6 عدد
(من چون موادم خیلی کمتر از این بو 3 تا ریختم)
طرز تهیه:
نخود / بادمجان /سیب زمینی / پیاز / گردو / پیازچه رو ریختم توی غذاساز و چرخ کردم
گوشت چرخ کرده و ادویه ها رو اضافه کردم..بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو ریختم و هم زدم
حتما دونه دونه اضافه کنین تا یه وقت زیادی نشه
اندازه تخم مرغ ها با هم فرق داره...گاهی کمتر یا بیشتر نیاز هست
بعد مثل کتلت گرد توی روغ سرخشون کنین...به همین آسونی / به همین خوشمزه گی
دیدید چه ساده بود؟ فقط باید از قبل نخود رو بخیسونید
در کنارش سالاد / ماست / ترشی و یا هر مخلفات دیگه ای می چسبه
اینم عکسش در کنار مجله هنر آشپزی شماره 47
کار خانم راضیه امیر ذهنی
این مجله شماره 47 شهریور 1387 هست اون موقع هنوز این مواد مورد نیاز این کوکو این قدر دیگه گرون
نبود وگرنه فکر کنم اسم کوکو همون کوکو اعیونی انتخاب میشد :))))
نوش جون
خیلی عالیه وهوس انگیزه و خوشمزه به نظر میاد . دستتون درد نکنه و نوش جان . هیچ کدوم از ایراد هایی که گرفتی به دهن من نرسیده بود .فقط به نظرم بیشتر شبیه کتلت یا شامیه
پاسخحذفاره عزیزم این ایراد هم بر ایشون لازمه چون شبیه کوکو نیست...ولی خوب با مجله و همین دستور عکس گرفتم ..اسمش همین بود منم تغییری ندادم توش دیگه
حذفخوشمزه باید باشه ، خصوصا من بادمجون دوست باید خیلی دوست داشته باشم ، حتما امتحانش میکنم ، ممنون از دستور
پاسخحذفممنون رز عزیزم ...بله خوشمزه بود جای شما خالی...اگه درست کردید نوش جونتون
حذف