نماز و روزه هاتون قبول دوستای خوبم..در خدمتتونم با اولین سفره ماه رمضون و این شامی های خوشمزه
و مقوی که از عارفه جون از وبلاگ ته چین یاد گرفتم..دستشون درد نکنه بابت توضیحات خوب و
کافی ..من از دست ایشون تقلب کردم و درستشون کردم
مواد لازم:
جو پرک ١/٢ پیمانه
شیر ولرم ١/٢ پیمانه
گوشت چرخ کرده ٢٥٠ گرم
سیب زمینی 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پیاز ١ عدد
سیر 1 حبه
آرد سوخاری 2 قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل ،زردچوبه ، پودر تخم گشنیز به میزان لازم
پودر پاپریکا ، پودر دارچین ،پودر زنجبیل به میزان لازم
همینجا این نکته رو اضافه کنم که دستور عارفه جون که اینجــــــــــا می تونید ببینیدش
تخم مرغش 1 عدد بود
سیب زمینی 3 تا و پودر سوخاری 4 ق س که من تغییرش دادم در مواد خودم
چون پودر سوخاری همش 2 قاشق برام مونده بود و اندازه تخم مرغها و سیب زمینی هم با هم فرق داره
من موادم 2 تا تخم مرغ نیاز داشت
طرز تهیه:
ابتدا جو پرک را در ظرفی ریخته شیر ولرم را روی آن بریزید و بگذارید کنار تا جو پرک نرم شود .
سپس در ظرف دیگری سیب زمینی و پیاز را رنده ریز کنید و آب آنها را با فشار دادن توسط دست تمیز بگیرید .
سپس سیر را روی آن رنده کنید . به آن گوشت چرخ کرده و آرد سوخاری ، تخم مرغ و جو پرک که
در شیر خیساندید و نرم شده و شیر جذب اون شده و تمام ادویه هایی که ذکر در مواد لازم شده
را در ظرفی که سیب زمینی و پیاز آب گرفته شده قرار دارد اضافه کنید .
خوب وز دهید تا با هم مخلوط و یکدست شوند .
سپس در ماهی تابه مناسب روغن ریخته روی گاز قرار دهید وقتی روغن گرم شد
از مایه شامی به اندازه یک تخم مرغ یا کمتر بردارد و با دست فرم دهید با حرارت متوسط سرخ کنید
نوش جون
منم باید حتما درستش کنم ،در اولین فرصت اگه نوبش برسه .خیلی عالی شده شادی جونم دستت درد نکنه و نوش جان ،بسیار هم زیبا
پاسخحذف