این کوکی های خوشمزه رو از دوست خوبم ارغوان جون از وبلاگ غذای دلخواه یاد رفتم
چون دستورشون کامل و بی نقص بود من عینا گذاشتمش اینجا فقط
نکاتی که خودم اضافه انجام دادم هم بهش اضافه کردم...ممنون ارغوان جون
چون دستورشون کامل و بی نقص بود من عینا گذاشتمش اینجا فقط
نکاتی که خودم اضافه انجام دادم هم بهش اضافه کردم...ممنون ارغوان جون
این کوکی ها خیلی خوشمزس و با چای خیلی مزه می ده
و درست کردنش بسیار ساده هستش.
بافت کلوچه مانندی نداره و دندان گیر هستش.
وجود شیر عسلی باعث می شه که این کوکی در کناره ها ترد و در داخل نرم تر باشه
،البته جو دوسر هم زیر دندون میاد و خیلی حس خوبی می ده.
مواد لازم :
کره 100 گرم
شکر ¼ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
شیر عسلی ¼ پیمانه
آرد ½ پیمانه سر پر
بیکینگ پودر ¾ قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
جو دوسر 1 پیمانه سر پر
کشمش ½ پیمانه
دارچین ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همه ی مقادیر با پیمانه ها و قاشق های استاندارد شیرینی پزی هستند .
همه ی مقادیر سر صاف هستند به جز مواردی که ذکر می شود سر پر !
در کاسه ای آرد ،بیکینگ پودر ،نمک ،دارچین و جو دوسر و کشمش رو با هم مخلوط کنید .
شکر و وانیل و کره ی دمای محیط رو در ظرفی با هم زن بزنید
تا کرمی بشه و بعد شیر عسلی رو اضافه کنید و هم بزنید ،
هم زن رو کنار گذاشته سپس مخلوط آرد رو بهش اضافه کنید و با قاشق
یا لیستک مخلوط کنید .
من تو این مرحله 3 قاشق شیر بهش اضافه کردم
از خمیر گلوله هایی بر دارید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید
بزارید و با پشت قاشق کمی روش رو فشار بدید تا کمی پهن بشه
(متاسفانه از این مرحله نتونستم عکس بگیرم)
و برای مدت 15 دقیقه در فر 180 درجه قرار بدید .
من فر رو از قبل گرم کردم.
و بعد از این که از فر در آوردید تا 10 دقیقه از روی سینی جا به جا نکنید تا خنک بشه .
بعد از خنک شدن چون توش کره داره هر چی بمونه و سردتر بشه
سفت میشه...ولی اولش میاد بیرون نرمه
روی سینی با فاصله بچینید چون خودشو باز میکنه
خیلی عالی شده شادی جونم نوش جونتون باشه <3 ، خوشحالم که دوست داشتی . الان که عکس هات رو دیدم بهت می گم چرا رنگ کوکی های تو تیره تره ، به خاطر کره هستش ، این کره ی ای که من استفاده می کنم رنگش خیلی سفیده و زرد نیست برای همین رنگه کوکی های من روشن تر شده .
پاسخحذفمهم این بود که خیلی خوشمزه بود عزیزم دستت درد نکنه
حذف