اگه از طعم نسکافه خوشتون میاد پس حتما از طعم بی نظیر این مافینها لذت خواهید برد
دستوری که از این مافین داشتم خیلی ناقص بود شیرینی اش زیاد و میزان ارد بسیار کم بود من کلا اینو
تغییر دادم تا شد این مافین با یه بافت پوک و نرم که شیرینی اش رو به ذایقه خودم کم شیرین میزون کردم
مواد لازم:
آرد 10 قاشق غذا خوری
شکر 4 قاشق غذا خوری
پودرنسکافه 2 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
تخم مرغ متوسط 1 عدد
روغن 3 قاشق غذاخوری
شیر 5 قاشق غذا خوری
تمامی اندازه های داده شده پیمونه های استاندارد اشپزی هستن
و باید سر صاف اندازه گیری بشه
طرزتهیه:
فر رو روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنین
همه مواد خشک (آرد, پودرنسکافه ,شکر ,پکینگ پودر)
رو الک می کنیم دریک ظرف می ریزیم ودریک ظرف دیگه (تخم مرغ, شیر,وانیل وروغن )
اضافه کرده وباهم خوب مخلوط میکنیم من برای سرعت کار از همزن برقی
استفاده کردم ولی با همزن دستی هم می تونین این کار رو انجام بدین
بعد مواد خشک رو کم کم به مایه تخم مرغی اضافه کرده وهم میزنیم
ودرکپسول های مافین ریخته برای مدت 20 دقیقه درطبقه
وسط فر بادرجه حرارت 180درجه سانتیگراد قرارمیدیمبعد ازآماده شدن
اجازه دهید خوب خنک بشه
و نوش جون کنین طعم و بافتش عالی بود جاتون خالی :)
من از کاغذ کپسولی های بزرگ استفاده کردم و 4 تا مافین تپل داشتم ولی شما اگه از
کپسولی های سایز نرمال استفاده کنین احتمالا 6 تا مافین خواهید داشت
حواستون باشه مواد رو تا نیمه پر کنین چون پف می کنن
خوشمزست میدونم ، چون عطرش پیجیده همه جا ، دسسستت درد نکنه و نوش جونتون :)
پاسخحذفممنون گلم جاتون خالی بود
حذفبا سلام ، ارغوان هستم
پاسخحذفممنونم از دستور بسیار خوشمزه و عالیتون ، متاسفانه کاپ کیکهای من توی فر حسابی پف می کنه و بعد در حین پخت سریعا پفش می خوابه، این به خاطر چیه؟
من اصلا در فر باز نمی کنم
عزیزم دلایل زیادی باعث خوابیدن پف کیک میشه ولی این که می فرمایید توی فر که هست پفش میخوابه این دلایل به ذهنم می رسه
حذفیک. کم بودن درجه حرارت
دو. کم بودن مدت پخت
سه. بیش از حد استفاده کردن از مواد بهبود دهنده مانند جوش شیرین و بکینگ پودر
چهار. کوچک بودن قالب نسبت به حجم خمیر
پنج. حرکت دادن قالب کیک در حال پخت
درست هم زدن مواد کیک هم در بعضی از کیکها مثل کیک اسفنجی خیلی مهمه تا پف مواد نخوابه و اگر مواد سریع و زیاد هم زده بشن کیک کیفیت مطلوبی نخواهد داشت.
و باید مواد رو به آرامی به قالب منتقل کنید.
داغ بودن بیش از حد دمای فرهم باعث بالا آمدن حباب و پف کردن سریع میشه ولی بعد از کم شدن گرما و سرد شدن کیک پف خودش رو از دست میده .که در مورد شما این مورد صدق نمی کنه چون فرمودین همونجا توی فر پفش می خوابه
بعد از اضافه کردن بکینگ پودر، مایه رو زیاد هم نزنید و اجازه بدین فعل و انفعالات بعدی در داخل مایه و در مجاورت گرما در فر انجام بشه تا کیک پف کنه .
شاید هم مقدار آرد شما در اندازه گیری اشتباه شده و کمه و بهمین دلیل پف کیک میخوابه . اکثر دوستان در استفاده از پیمانه ها و گرم ها و تبدیل ها و نحوه اندازه گیری مشکل دارند و بیشترین دلیل خراب شدن کیک ها و شیرینی ها در وهله اول اندازه گیری صحیحه . دقت کنید جرم اجسام و مواد مختلف باهم متفاوتند . پس یک پیمانه آرد با یک پیمانه روغن وزن دقیقا یکسانی ندارند . پس برای همین منظور روی وزن ها دقت بیشتری کنید .
به به ،دست گلت درد نکنه و نوش جونتون .من عاشق مافین با طعم نسکافه هستم . خیلی عالیه
پاسخحذفنوش جون عزیزم جاتون خالی
حذفتشکر اززحمات شما موفق وسلامت باشید
پاسخحذفممنونم عزیزم شما هم همچنین
حذفسلام شادی خانوم.خیلی عالی شدند دستت درد نکنه.فقط یه سؤال داشتم.میشه به جای کپسول از اسپری روغن استفاده کرد؟
پاسخحذفبله عزیزم میتونین قالبهاتون رو چرب و ارد پاشی کنین ارد اضافی رو بتکونین و بعد مواد رو داخلش بیزین تا نیمه پرکنین
حذفممنون بابت مافین های خوشمزه ات
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزم نوش جون
حذف