کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ شهریور ۲۲, شنبه

خورش مرغ کاری و قارچ




برای کسانی که غذاهای اسپایسی دوست دارن این خورش به دلیل داشتن ادویه های 

خوبی که داره پر از طعم و مزه است..البته من زیاد تندش نکردم چون بچه هام 

طعم تند دوست ندارن ولی اصل این غذا باید تند باشه 

ضمن اینکه خیلی سریع آماده میشه و خیلی راحته البته خورش کاری در 

مدلهای مختلفی اماده می شه هندی ها از شیر نارگیل در این خورش استفاده میکنن

اما من جوری درستش کردم که با ذایقه ایرانی و خونواده خودم جورتر باشه 




مواد لازم:


سینه مرغ خورد شده     نیم کیلو

پیاز بزرگ        یک عدد 

پودر کاری غیر تند   2 قاشق چای خوری سر پر 

پودر تخم گشنیز        یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری

سیر           2 حبه

سس سفید        3/4 پیمانه یا بیشتر 

میتونید بر حسب سلیقه میزاش رو تغییر بدین

نمک, فلفل, روغن     به مقدار لازم

خامه     1 قاشق غ در صورت تمایل

قارچ   3عدد بزرگ




طرز تهیه:


پیاز رو خلال می کنیم و تو کمی روغن تفت میدیم. 

بعد سیر رو که له کردیم اضافه می کنیم ویه تفت کوچیک میدم و بعد هم

ادویه ها شامل پودر کاری, پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز رو اضافه می کنیم 

و بعد از یه تفت سریع که عطرشون رو بلند 

می کنه, سینه مرغ رو که به قطعات کوچیک خورد کردیم, اضافه می کنیم ,

 روش کمی نمک می پاشیم خوب تفت میدیم.  قارچهای خرد شده رو هم اضافه کنین

و با هم تفت بدین




بعد کمی آب, حدود 2 پیمونه اضافه می کنیم.

 زیر شعله رو کم می کنیم و اجازه می دیم تا مرغ ها بپزن, 

خورشت جا بیافته بعد از حدودا نیم ساعت  سر میزنیم, 

اگه خوب  آب غذا کشیده شده بود, مقداری سس سفید اضافه می کنیم 




 غذا رو می چشیم و مزه اش رو میزون می کنیم و زیرش رو خاموش می کنیم.

قبل از سرو کمی گشنیز تازه روی غذا خورد می کنیم 

و با برنج نوش جان می کنیم.




طرز تهیه سس سفید:


به ازای هر 25 گرم کره 25 گرم یا یه قاشق سر پر آرد سفید و یه لیوان یا 250 

میلی لیتر شیر داغ میشه درست میشه 

به این ترتیب که اول کره رو داخل ظرف می ریزم و آرد رو اضافه می کنیم 

و یه چند دقیقه ای خوب هم می زنیم 

تا خوب مخلوط شن و مواظب هم هستیم که آردمون نسوزه. 

بعد شیر داغ رو اضافه می کنیم و باز خوب هم می زنیم

 تا کم کم سس به غلظت برسه و در آخر هم کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم

البته در مورد این غذا باید همین جا یاد آور بشم به اندازه کافی و چه بسا بیش از کافی 

اسپایسی هست پس خورش رو بچشید اگه دوست داشتید تندی اش

 بیشتر باشه فلفل بزنید البته من خیلی کمتر از این مقداری که ذکر کردم 

فلفل و ادویه زدم به خاطر بچه هام ولی اصل این غذا باید تند باشه




نکات:


 خیلی ها به این غذا رب گوجه هم اضافه می کنن ولی به نظر من 

 این غذا با رنگ  خود کاری  خوشگلتر هستش.

بعضی ها هم فلفل دلمه ای می ریزن که من گاهی می ریزم

  اگه کسی دوست داره می تونه این مواد رو اضافه کنه.

 در اکثر رسپی ها به این غذا خامه اضافه میشه

 که من اون رو باسس سفید جایگزین کردم چون سس سفید هم 

غلظت خوبی به خورشت میده و هم کم کالری تر از خامه هست.

شما اگه نگران اضافه وزن نیستید یا اگه برای بچه ها تهیه میکنید خامه هم بزنید که محشره 


۸ نظر:

  1. خیلی دوست دارم شادی جان ، دستت درد نکنه

    پاسخحذف
  2. به به ،من غذا های هندی رو دوست دارم و خوبی تو خونه درست کردنش اینه که هر چی دوست داری می تونی توش بریزی و میزان تندیش رو هم با ذائقه ی خودت تنظیم کنی . خیلی عالی شده شادی جون .دستتون درد نکنه . اون گل روی برنج چه با حاله

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عزیزم جاتون خالی البته این از پستهای قدیمی هستش و تازه اضافه کردمش به بلاگ اسپات..گلش هم مال حیاط حیاط خونمونه :)

      حذف
  3. پاسخ‌ها
    1. منظورتون اینه که توی عکس پیدا نیست؟ من کمی ریزتر برش زدم قارچها رو

      حذف
  4. man asheghe ghazaye hendiam

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...