کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ شهریور ۱۵, شنبه

کیک هویج و جودوسر با کشمش و شکلات چیپسی



این کیک رو من خودم یه جورایی اختراعش کردم شاید یه کیک مطلوب و بی عیب و نقص نباشه

ولی طعمش رو خیلی دوست داشتم و خواستم اینجا ثبت بشه تا شاید روی رسپی اش بیشتر کار کنم

و اون چیزی که دلم می خواد در بیاد از توش ...دلایل اینکه میگم کیک ایده ال من نبود به این 

دلیل نیست که خوشمزه نبود نه برعکس خیلی خوشمزه بود و بافت پوکی داشت ولی یه چیزیش کم بود

و اونم فکر میکنم چون جو دوسر توش ریختم باید شیر یا یه مایعات دیگه رو بیشتر می ریختم

شاید اگه به صورت مافین درستش میکردم و نیازی نبود برش بخوره بیشتر از لحاظ ظاهری به دلم می نشست

مواد لازم:


آرد  2 پیمانه

تخم مرغ  2 عدد

جودوسرپرک  1 پیمانه سرخالی

شکر  1 پیمانه سرخالی

(می تونین تا 1 پیمونه افزایش بدین ولی من همین اندازه شیرینی رو ترجیح میدم چون کشمش هم داره و اینکه من روش

کمی شکلات چیپسی هم پاشیدم که شیرینش میکنه)

روغن مایع  نصف پیمانه

شیر  نصف پیمانه

کشمش  نصف پیمانه

هویج خام رنده شده  1 و نیم پیمانه

نمک  1 پینچ

وانیل  1/4 قاشق چای خوری

بکینگ پودر  2 قاشق چای خوری

شکلات چیپسی در صورت تمایل  برای روی کیک به میزان لازم




طرز تهیه:


فر رو روی 180 درجه ساتی گراد گرم کنین

تخم مرغ رو همراه شکرو وانیل  با همزن میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه..و بعد به ترتیب

 روغن و شیر رو اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر کدوم با همزن می زنیم 

توی یه کاسه دیگه همه مواد خشک رو 

با هم مخلوط می کنیم (من ارد روبه همراه بکینگ پودر الک کردم و بعد مواد خشک دیگه رو بهش اضافه کردم)




مواد خشک رو به تدریج در 3 مرحله به خورد مایه تخم مرغی و شکر میدیم و با هم خوب مخلوط میکنیم

من از قالب کمربندی 23 سانتی استفاده کردم و تهش رو کاغذ روغنی گذاشتم و دیواره ها رو چرب کردم

شما میتوینن توی قالب های معمولی درستش کنین و قالب رو چرب کنین 

مواد رو ریختم توی قاب و روش رو مجدا جودوسرپرک و کمی چیپس شکلات پاشیدم




میره توی فر به مدت تقریبی  40 تا 45 دقیقه بسته به دمای فرشما ممکنه بیشتر هم بشه

بعد از پخت با یه خلال امتحان کنین تا از پختش مطمین بشین کمی که از حرارت افتاد از قالب خارج

کنین و روی توری خنک کنین و با چاقوی تیز برش بزنین و با چای نوش جون کنین



۲ نظر:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...