کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مرداد ۲۲, چهارشنبه

کوکی جو دوسر و نارگیل



قبلا براتون کوکی جو دوسر و کشمش و همینطور 

کوکی موز جو دوسر و چیپس شکلات رو گذاشته بودم و تفاوت بین جوی دوسر پرک

رو با جوی پرک نوشته بودم توی این پســــــت و خوشبختانه اخیراجو دو سر پرک 

 با مارک تجاری هاتی کارا توی هایپر مارکتها در ایران هم به فروش می رسه



مواد لازم:


جو دوسر پرک:  170 گرم

پودر نارگیل   90 گرم

کره   130 گرم

شکرسفید 90 گرم

شکر قهوه ای   50  گرم

تخم مرغ  2 عدد

شیر  4 قاشق سوپ خوری

وانیل  1/4 قاشق چایخوری

آرد  125 گرم

جوش شیرین  1/2 قاشق چای خوری

دارچین  1 قاشق چای خوری

نمک  1/4 قاشق چای خوری


قبل از شروع بگم که من این مواد رو نصف کردم و حدود 20 عدد کوکی داشتم




طرز تهیه:


فر رو روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنین

جوی دوسر پرک و پودر نارگیل رو باهم مخلوط کینین و بریزین توی فر و 8 دقیقه داخل فر تست کنین

تو این فاصله یک بار سینی رو در بیارین و مواد رو زیر و رو کنین و دوباره

بزارین داخل فر تا مدتش تموم شه





کره / شکر سفید و شکر قهوه ای رو با همزن خوب بزنین تا رنگش روشن بشه و کرمی بشه

تخم مرغ ها رو هم دونه دونه اضافه کنین و حدود 1 دقیقه بعد از اضافه کردن هر کدوم با همزن بزنین





بعد وانیل و شیر رو هم اضافه کنین...و مخلوط کنین

سپس مواد خشک رو که قبلا با هم الک کردین بریزن و با مواد مخلوط کنین

بعد هم جو و نارگیل تست شده رو اضافه کنین و خوب هم بزنین با قاشق




از خمیر آماه شده با قاشق چای خوری کمی بردارین و با رعایت فاصله توی سینی فر که

از قبل کاغذ روغنی انداختین بچبنین ...من توی دست گرد کردم به اندازه 

یه قندق بزرگ و بعد چیدم توی سینی





سینی رو بزارین توی فری که از قبل روی 200 درجه سانتی گراد گرم شده و کوکی ها رو 

به مدت تقریبی 12 دقیقه بپزید...بعد از پخت روی توری خنک کنین

و با یک فنجون چای نوش جان بفرمایید


۱ نظر:

  1. به به ،خیلی عالیه شادی جون .من فکر کنم خیلی این کوکی رو دوست داشته باشم چون هم جوی دوسر تو کوکی دوست دارم و من عاشق نارگیلم ،دستتون درد نکنه و نوش جونتون

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...