قبلا براتون کوکی جو دوسر و کشمش و همینطور
کوکی موز جو دوسر و چیپس شکلات رو گذاشته بودم و تفاوت بین جوی دوسر پرک
رو با جوی پرک نوشته بودم توی این پســــــت و خوشبختانه اخیراجو دو سر پرک
با مارک تجاری هاتی کارا توی هایپر مارکتها در ایران هم به فروش می رسه
با مارک تجاری هاتی کارا توی هایپر مارکتها در ایران هم به فروش می رسه
مواد لازم:
جو دوسر پرک: 170 گرم
پودر نارگیل 90 گرم
کره 130 گرم
شکرسفید 90 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 4 قاشق سوپ خوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 125 گرم
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
قبل از شروع بگم که من این مواد رو نصف کردم و حدود 20 عدد کوکی داشتم
طرز تهیه:
فر رو روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنین
جوی دوسر پرک و پودر نارگیل رو باهم مخلوط کینین و بریزین توی فر و 8 دقیقه داخل فر تست کنین
تو این فاصله یک بار سینی رو در بیارین و مواد رو زیر و رو کنین و دوباره
بزارین داخل فر تا مدتش تموم شه
کره / شکر سفید و شکر قهوه ای رو با همزن خوب بزنین تا رنگش روشن بشه و کرمی بشه
تخم مرغ ها رو هم دونه دونه اضافه کنین و حدود 1 دقیقه بعد از اضافه کردن هر کدوم با همزن بزنین
بعد وانیل و شیر رو هم اضافه کنین...و مخلوط کنین
سپس مواد خشک رو که قبلا با هم الک کردین بریزن و با مواد مخلوط کنین
بعد هم جو و نارگیل تست شده رو اضافه کنین و خوب هم بزنین با قاشق
از خمیر آماه شده با قاشق چای خوری کمی بردارین و با رعایت فاصله توی سینی فر که
از قبل کاغذ روغنی انداختین بچبنین ...من توی دست گرد کردم به اندازه
یه قندق بزرگ و بعد چیدم توی سینی
سینی رو بزارین توی فری که از قبل روی 200 درجه سانتی گراد گرم شده و کوکی ها رو
به مدت تقریبی 12 دقیقه بپزید...بعد از پخت روی توری خنک کنین
و با یک فنجون چای نوش جان بفرمایید
به به ،خیلی عالیه شادی جون .من فکر کنم خیلی این کوکی رو دوست داشته باشم چون هم جوی دوسر تو کوکی دوست دارم و من عاشق نارگیلم ،دستتون درد نکنه و نوش جونتون
پاسخحذف