کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مرداد ۲۵, شنبه

پیراشکی روسی




وجه تمایز این پیراشکی با بقیه توی به عمل اوردن خمیرش هست که 

واقعا ترد و نرم بود و حتی بعد از اینکه یک روز توی یخچال موند

 همجنان لطیف و نرم بود..

من مهمون داشتم و این رو درست کردم که خیلی مورد استقبال 

مهمونهام قرار گرفت

دستورش رو از گیلدای عزیزم یاد گرفتم...ممنونم گیلدا جون






مواد داخل پیراشکی سلیقه ای هست 

من از پیاز ، گوشت چرخ کرده  و پیازچه ، قارچ ..همراه با نمک و فلفل

و ادویه استفاده کردم 

دستور خمیر پایه پیراشکی رو قبلا گذاشت بودم ولی دوباره اینجا وارد می کنم


مواد لازم برای نان پیراشکی :



آرد ۷۵۰ گرم 

روغن ۱۰۰ میل 

آب ۳۵۰ میل 

مایه خمیر ۱۰ گرم 

نمک به میزان لازم 

شکر ۱ قاشق چای خوری 

در صورت تمایل مقداری کنجد 

(من نصف مواد رو برای خمیر درست کردم)


طرز تهیه :



مایه خمیر را همراه با ۵۰ میل آب ولرم و شکر ، مخلوط کرده و

۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا مایه خمیر به عمل بیاد 

سپس بقیه مواد ذکر شده را اضافه کنید و خوب ورز بدید ،

 و به خمیرتون به مدت ۱۵  دقیقه در جایی گرم استراحت بدید 





سپس مقداری آرد روی سطح صافی ریخته و خمیر را پهن کنید 




 میتونید از استکان یا لیوان یا هر چیز دیگه استفاده کنید

و یا با قالبهای مخصوص پیراشکی بهش فرم بدید

مواد رو داخل خمیر ریخته و همراه با چنگال یا دست در خمیر رو خوب به هم فشار بدید 




نیازی به قالب هم نیست میتونید به این شکل با یه چنگال

دوسر خمیر رو فرم بدید




۱ عدد تخم مرغ رو همراه با ۴ قاشق  غذا خوری شیر مخلوط کنید

 و خوب بزنید



 و روی پیراشکیها  بمالید




اگر دوست داشتید در این مرحله مقداری کنجد روی پراشکیها بپاشد

 و درون فر تا زمانی که طلایی شوند با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید 

اگه توی فر درست میکنید باید شعله های زیر و بالای فر رون باشه

اگه مثل من فر ندارید و توی مایکرو فر درست میکنید

در حات کانوکشن که مثل فر برقی عمل میکنه 20 دقیقه در همون درجه 

گفته شده بزارید بپزه و بعد از اون گریل دستگاه رو به مدت تقریبی

5 دقیقه روشن کنید تا روش طلایی بشه




حواستون باشه درجه های فر های مختلف فرق میکنه

زمانهای داده شده تقریبی هستن ..نوش جون


۴ نظر:

  1. وای شادی من عاشق پیراشکی هستم ،کاش می شد یکی از این پیراشکی های هوس انگیز رو بردارم !
    دست گلت درد نکنه عزیزم ،نوش جونتون باشه <3

    پاسخحذف
  2. شادی جون من ی اعتراف کنم سر وبلاگ
    همش فکر میکردم این وبلاگت همینجوری هست و داخلش مثل اون یکی فعال نیستی , الان متوجه شدم که این وبلاگت هم مثل اون یکی هر روز آپ میشه
    انقزه خوشحالم که نگو , انقزه خوشحالمممممممم :)))) واسه اینکه تو اون یکی خیلی سخته پیغام بزاری و همش باید این دکلمه و اون دکمه رو بزنی و کد بدی و ......... ولی اینجا خیلی راحته
    حد اقل واسه ماها که از یک نوع سیستم استفاده میکنیم بهتره

    حالا برسیم سر پیراشکی :))) هر چند که خیلی وقته تهیه کردی ولی من الان دیدم :))
    نوش جونت باشه عزیزم , خوشحالم که دوست داشتی , خود من هم این نان رو واسه پیراشکی خیلی دوست دارم, با اینکه چند تا دیگه تو وبلاگم هست ولی این ی چیز دیگه هست

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای جونم ببخشید عزیزم دردسر شده بود برات اره عزیزم وبلاگ اصلی این هست در واقع اول اینو اپ می کنم بعد از اینجا کپی میکنم توی اون وبلاگ چون که اون وبلاگ اصلا قابلیت اپلود عکس نداره فقط برای بعضی از دوستانم که فیلتر شکن ندارن و نمیتونن به بلاگر بیان اونجا رو نگه داشتم و دیگه اینکه برای اینستاگرام هم از اونجا کپی میکنم چون توی گوشیم فیلتر شکن نیست که بیام دستورات رو از اینجا بردارم...خلاصه دردسری داریم با این اوضاع نت در ایران
      بازم ممنونم بابت دستورات عالی عزیزم این واقعا خمیرش عالی بود

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...