کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مرداد ۳۰, پنجشنبه

خورش قیمه سبزی



قیمه سبزی یه خورش خوشمزه بود که برای اولین بار درستش کردم..قبلا خوراک مرغ و گشنیز رو هم امتحان 

کرده بودم ولی این خورش قیمه سبزی خیلی خوشمزه تر بود.

یه چیزی بین قورمه سبزی و قیمه :)))) هم این و هم آن / نه این و نه آن :))))

خوشبختانه بچه هام خوششون اومد و با اشتها خوردن امیدوارم شما هم درست کنین و لذت ببرین

یه جورایی قیافش منو یاد سیر قلیه شمالی انداخت..ولی طعمش کامل متفاوت بود..روی اسم غذاها

کلیک کنین به دستورش می رسین لینک دار شدن.

پ ن: بعد از اینکه در فیسبوک به اشتراک گذاشتم یکی از دوستان کامنت گذاشتن و نوشتن که این خورش مربوط

به استان فارس هست و فسایی های عزیز این خورش رو زیاد درست می کنن



این میزانی که مینویسم برای 5 نفر کافی هست ولی خودم برای 2 نفر این غذا رو اماده کردم


مواد لازم:


لپه:300 گرم

مرغ: 500 گرم

رب آلوچه :  1 قاشق سوپ خوری

(من به جای رب الوچه از مقداری اب لیموترش تازه استفاده کردم)

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری

سبزی تازه  شامل (تره / گشنیز/ اسفناج / نعنا ) : 500 گرم

پیاز : 1 عدد

سیر :1 حبه (می تونید حذف کنین)

آب : 3 پیمانه

روغن : به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم


طرز تهیه:


پیاز و سیر رو خرد کنین و همراه تکه های مرغ در روغن سرخ کنین

من لپه رو از شب قبل خیس کردم و چند بار ابش رو عوض کردم ..بعد با 1 قاشق رب گوجه

به مرغ اضافه کنین یا اگه فکر میکنین که لپه هاتون دیر پز هستن جدا گانه تا حدودی بپزین و بعد به مرغ اضافه کنین




سپس نمک و فلفل و زردچوبه رو هم بزنین و اب رو اضافه کنین تا مرغ و لپه خوب بپزه

سبزیها رو من یه تفت کوچولو دادم خیلی کم و بعد از پخت مرغ و لپه به اب غذا

اضافه کردم و بعد هم ترشی اش رو با اب لیموی تازه میزون کردم 

اگه از رب الوچه استفاده کردین 15 دقیقه قبل از پایان پخت غذا بهش رب الوچه رو اضافه کنین




بزارین خورش جا بیفته و بعد با برنج میل کنین در کنارش زیتون خیلی چسبید

نوش جونتون


۲ نظر:

  1. معطر و خوشمزه به نظر میاد ،منم ترکیبش رو دوست دارم . دست گلت درد نکنه شادی جونم ،نوش جونتون باشه

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...