کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ تیر ۲۹, یکشنبه

کوکی شیرعسلی با شکلات چیپسی و گردو



این کوکی های خوشمزه رو من از ارغوان جون  یاد گرفتم 

یه بافت بیسکوییتی داره که زیر دندون خرت و خرت صدا میده آدم لذت میبره




دستت درد نکنه عزیزم با شیر چسبید با یه فنجون چای یا شیر یه عصرونه خوشمزه است


مواد لازم :


کره 100 گرم

شکر 1/4 پیمانه

شیر عسلی 1/4 پیمانه

آرد 1و 1/3 پیمانه

بیکینگ پودر 1و 1/2 قاشق چایخوری

 نمک یک پینچ

چیپس شکلات  1/3 پیمانه گردو 1/3 پیمانه

توی این کوکی میتونید از هر نوع مغز یا میوه ی خشک استفاده کنید . 






 طرز تهیه :


فر رو روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنین

آرد ،بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.

توی یه ظرف دیگه  کره رو با شکر بزنید  و بعد شیر عسلی رو اضافه کنید 

و با همزن خوب بزنید





 مخلوط آرد رو اضافه کنید و چیپس شکلات و گردو رو هم بریزید و با هم مخلوط کنید 

از خمیر به دست اومده  گلوله هایی  درست کنید  و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با رعایت فاصله بچینید

 با دست کمی گلوله ها رو فشار بدید تا روشون کمی صاف بشه البته توی فر که میرن کمی پهن تر میشن





در فر 180درجه به مدت 15تا 20 دقیقه یا تا وقتی که  زیر کوکی ها طلایی بشه بذارید . 

این زمان برای من 15 دقیقه کافی بود..سری اول 20 دقیقه گذاشتم 

کوکی ها کمی تیره تر شدن بعد از در آوردن از فر کوکی ها کمی نرم هستن

اون ها رو تا 5 دقیقه از روی سینی برندارید  تا خنک بشه . بعد از خنک شدن کمی سفت میشن

 وجود کره باعث این حالت میشه . با این میزان من 17 تا کوکی به دست اوردم ...تعدادش بستگی به 

این داره که گلوله ها رو چه اندازه ای انتخاب کنید با چای یا شیر گرم گوارای وجود





به نظر من که برای شیرینی های شب عید هم خیلی خوب و خوشمزه است و یه تنوعه 

امیدوارم شما هم درست کنین و از خوردنش لذت ببرین

۴ نظر:

  1. به به ، خیلی عالی شدند عزیزم ، دستت درد نکنه و نوش جونتون باشه . خوشحالم که دوست داشتی <3 بسیار هوس انگیز شده

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. همسرم هم خیلی خوشش اومد از همه مهمتر تینا حسابی خورد نیشم باز شده بود...دستت درد نکنه گلم برای دستورات عالی

      حذف
  2. سلام ممنون عالی شدن عزیزم :) دستتون درد نکنه ،یه خواهش دارم اونم اینه که لطفا در مورد مقادیر مواد توضیح بدین که مثلا1/4 پیمانه یعنی چقدددر دقیقا ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم این مقادیری که نوشتم با پیمونه های استاندارد اشپزی هستن که قیمتی هم ندارن من 2000 تومن خریدم همشون رو با هم ولی اگه پیمونه ندارین مبنا رو یه لیوان دسته دار فرانسوی قرار بدین و به صورت چشمی میتونین لیوان رو به 4 قسمت تقسیم کنین و یک قسمتش رو 1/4 در نظر بگیرین ...خود من هم تا مدتها پیمونه نداشتم..در تمام مراحل کار هم از همون لیوان فرانسوی به عنوان پیمونه استفاده کنین

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...