کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۳, شنبه

کتلت روسی




این کتلت از ترکیب گوشت چرخ کرده با پیاز و سیر

همراه با نون نرم شده در شیر درست مي شه

معمولاً همراه با سیب زمینی سرخ کرده یا پوره سیب زمینی 

و یا در کنار پاستا سرو می شه

 بیشترین بافت این کتلت از گوشت تشکیل می شه 

و مزه ای شبیه به همبرگر داره من این خوشمزه ها 

(رو از وبلاگ لاله جون (سبز و ترش 

یاد گرفتم و خیلی خوشمزه بود / دستور ایشون روی اسمشون لینک دار شده



مواد لازم


گوشت چرخ کرده بدون چربی یا کم چرب ٥٠٠ گرم

نان باگت یا تست ١٠٠ گرم (حدوداً ٥ - ٤ برش متوسط)

شیر نسبتاً گرم ١ پیمانه

تخم مرغ ١ تا ٢ عدد

پیاز ١ عدد بزرگ

سیر ٣ حبه

نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم

زیره سبز در صورت تمایل


:طرز تهیه


 شیر رو روی نانها بریزین تا خوب خیس خورده و نرم بشن


پیاز و سیر رو  خرد کرده و در غذاسازیا مولینکس کاملاً له می کنیم


بعد مخلوط شیر و نان رو هم اضافه کرده و دوباره دستگاه رو روشن می کنیم




بزارین خوب با هم مخلوط بشن و بعد مایه رو داخل ظرفی بریزین و گوشت چرخ کرده

یکی از تخم مرغ ها و نمک و فلفل و ادویه رو اضافه کینن و خوب با دست ورز بدین

 اگه موادمون چسبندگی لازم رو نداشت

تخم مرغ دوم رو هم اضافه می کنیم که برای من همون یه تخم مرغ کافی بود

 توی دست به صورت گرد بهش فرم بدین و تو روغن سرخ کنین




:نکته


 این کتلت باید در روغن فراوان و داغ سرخ بشه 

ممکن است بخاطر بافت این کتلت که 

بیشتر از گوشت تشکیل شده لایه ای از آبِ گوشت کف ماهتیابه 

جرم بگیره که بهتره ظرف رو عوض کنیم تا اضافه های 

اون به کتلتهای در حال سرخ شدنمون نچسبه




 زیره سبز یکی از طعم دهنده های اصلی این کتلت است

من زیاد طعم زیره رو دوست ندارم و نریختم

می تونین با رنده  ریز سیر و پیاز رو رنده کنین تا حدی که خوب ریز بشه و موقع خوردن زیر دندون نیاد

و بعد همه  مواد رو خوب با هم ورز بدین ...با این میزان مواد حدود 12 تا کتلت متوسط خواهید داشت

نوش جونتون


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...