این کتلتهای خوشمزه رو تو فیسبوک از خانم فلور احدی عزیز یاد گرفتم
اینکه توی مواد مورد نیازش از خامه استفاده شده بود برام تازگی داشت و
جالب بود..این بود که دست به کار شدم و سریع آماده اش کردم
با تشکر از فلور جون و دستور خوبشون
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده 300g
سيب زمينى نيمه پخته 2 عدد بزرگ
"كمى خنك شده و بعد رنده شود"
لپه پخته شده و پوره شده 4 ق غ
تخم مرغ 1 يا 2 عدد
پياز يك عدد متوسط ( بهتر است بعد از رنده كردن آب آن گرفته شود )
رب فلفل يك ق غ
زعفران پودر شده. 1/2 ق چ
پودر خردل 1/2 ق چ
خامه معمولى 2 قاشق غذاخورى
كنجد 2 ق غ
نمك و فلفل
پودر سوخارى براى داخل مواد 2 ق غ
پودر سوخارى براى غلتاندن كتلتها. به ميزان نياز
طرز تهیه:
سيب زمينى را خيلى زياد نپزيد سعى شود
كه وسط آن كمى سفت باشد و بعد از اينكه كمى از حرارت افتاد
آنها را با رنده درشت رنده كنيد و اجازه دهيد تا كاملاً خنك شود
و بعد به مواد اضافه كنيد چون سيب زمينى اگر گرم
به مواد اضافه شود باعث شل شدن و وا رفتن كتلت ميشود .
همه مواد را با هم تركيب كرده و خوب ورز ميدهيم
و مدت حداقل دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد .
بعد هم در دست فرم دهيد و در پودر سوخارى بغلتانيد
و با حرارت متوسط سرخ كنيدحتماً كتلت را با حرارت متوسط
سرخ كنيد چون حرارت ملايم كتلت را شل ميكند
و شايد كتلت شما وا برود ...
نكته :
رب فلفل ربيه كه از فلفل هاى قرمز تند ،
يا تركيب فلفل قرمز و گوجه فرنگى تهيه ميشه ...
و در صورت دسترس نبودن آن ميتوانيدحذف كنيد ....
خامه موجب لطافت بافت گوشت در كتلت ميشود .
من کمی در میزان مواد دست بردم میزان گوشت رو کمتر
و لپه رو بیشتر کردم و چون رب فلفل نداشتم
فقط از فلفل قرمز استفاده کردم و برای سرخ کردن
هم دوباره توی پودر سوخاری نغلتوندم
و همینجوری سرخ کردم
عالی بود مرسی
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزم
حذفmamnooooon ♥♥♥
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزم
حذف