کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ خرداد ۸, پنجشنبه

فروماژ پرتقال




یه دسر ساده و خوشمزه برای میهمانی ها و تولد ها





مواد لازم



آب پرتقال : یک ونیم پیمانه

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

شکر: نصف پیمانه

پودر ژلاتین : یک ونیم قاشق غذا خوری

خامه: نصف پیمانه

آب داغ: نصف پیمانه

رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری




طرز تهیه



آب داغ رو با ژلاتین مخلوط کرده و بگذارید روی بخارآب تا ژلاتین کامل حل بشه

آب پرتقال رو گرم کنید اما نزارید بجوشه

زرده ها رو با پوست پرتقال هم بزنید 





 بعد شکر رو افزوده واونقدربزنید تا کرم رنگ شده و حجیم بشه






بعد آب پرتقال داغ رو تدریجا" به مایه زرده افزوده و سریع هم بزنید






خامه رو کمی بزنید تا یکدست بشه






بعد مایه زرده رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید






ژلاتین حل شده رو هم به مایع افزود ه و خوب مخلوط کنید


قالب مورد نظر رو نم کرده و بزارید تو فریزر تا کامل یخ بزنه







بعد مایع فروماژ رو توش بریزید






بعد بزارید تو یخچال ( حدود ۳ ساعت ) و 


اون رو  دز ظرف مورد نظر برگردونید






برای تزیین میتونید پرتقالها رو به این شکل برش بدید و کنارش بچینید






من از مقداری عسل و کشمش و


 پودر پسته و نارگیل هم برای تزیین استفاده کردم





نوش جون

۶ نظر:

  1. ممنون از شما دوست هنرمند

    پاسخحذف
  2. میشه بجای اب پرتقال طبیعی از ابمیوه استفاده کرد؟ خامه هم خامه صبحانه ک تو ایران میخوریم همونو میشه استفاده کرد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله عزیزم میتونید ولی خوب طعم اب پرتقال طبیعی یه چیز دیگه است..بله منظورم همون خامه صبحانه هست از اون هم میتونید استفاده کنید

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...