کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۹, جمعه

تارت توت فرنگی





فصل فصل توت فرنگی های خوش آب و رنگه

حیفم اومد باهاشون تارت درست نکنم

پختم و سه سوته همش تموم شد..و نوش جون کردیم

امیدوارم شما هم درست کنین و لذت ببرید








مواد لازم:


۲۰۰ گرم آرد



۱۰۰ گرم کره



۱ تخم مرغ



۸۰ گرم شکر



نوک انگشت نمک

کرم پاتیسیر به مقدار لازم


دستور کرم پاتیسیر رو اینجـــــــــــــا ببینین



توت فرنگی حدود نیم کیلو و بلکه کمی هم بیشتر 



طرز تهیه:



آرد و نمک رو روی میز کار بریزد و وسطش رو گود کنید. 

کره رو که سرده تیکه تیکه کرده و بریزید وسطش و با نوک انگشت

 (رعایت کنید حتماً)

 کره و آرد رو مخلوط کنید تا مثل دونه های ماسه بشه.


تخم مرغ و شکر رو خوب بزنید تا سفید بشه.

 آرد و کره ی ماسه ای! و 

مخلوط تخم مرغ و شکر رو خوب با هم مخلوط کنید.


خمیر رو خوب مخلوط کرده و گلوله کنید

و حداقل ۳۰ دقیقه تو یخچال بذارید.

 در این فاصله توت فرنگی ها رو شسته و کلاهک بگیرید

 و از برش بدید.

 فر رو روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد بذارید.

خمیر رو (که بهتره ۱ ساعت تو یخچال مونده باشه)

 با کمک وردنه روی میز آردپاشی شده پهن کنید. 

خمیر باز شده رو دور وردنه بپیچید و با کمک وردنه بلند کرده 

و بندازید توی قالب تارت که کمی چرب کردید.

 لبه های اضافه ی خمیر رو بگیرید و با کمک انگشت ها 

توی تارت مرتبش کنید که همه جای قالب رو خوب بگیره. 

روی خمیر یه تیکه کاغذ روغنی پهن کنید و 

روش  حبوبات تمیز خشک بریزید

 ( این کار برای اینه که خمیر موقع پخت از وسط پف نکنه و بالا نیاد)

بذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توی فر رو پنجره ی وسط بمونه. 

به محض این که لبه هاش کمی طلایی شد درش بیارید. 

بذارید رو پنجره ی سیمی تا خنک بشه.

یادتون باشه که این خمیر بسیار شکننده است. 



با احتیاط درش بیارید و روی پنجره ی سیمی بذارید که نشکنه.


در فاصله ی پخت خمیر توی فر کرم پاتیسیر رو آماده کنید



 و بذارید خنک بشه.


وقتی خمیر پخته خنک شد کرم پاتیسیر ولرم شده رو توش بریزید. 




توت فرنگی های از وسط دو نیم شده رو روش بچینید.


در اینجا تارت شما آماده است. می تونید روش کمی خاکه قند بپاشید.



 بذارید یخچال که کمی خنک شه و بعد میل کنید.



ولی من یه ژله ی انار تو خونه داشتم نصفش رو با نصف لیوان

 آب جوش و نصف لیوان آب سرد درستش کردم و وقتی

 به سفتی سفیده ی تخم مرغ شد ریختم روی تارت.

به نظر من بهتره همه توت فرنگی ها رو با ژله پوشش ندیم 

تا ظاهر بهتری داشت باشه و توت فرنگی ها خودشونو نشون بدن

البته بازم سلیقه ای هست





این هم یه تیکه برش خورده 





نوش جووووووووون





اشتباهی که من کردم این بود که خمیر تارت رو وسطش رو با 

چنگال سوراخ کردم بعد گذاشتم تو فر 

چون تصمیم نداشتم روش ژله بریزم...ولی چون دخترم عاشق ژله 

هست یهو تصمیم گرفتم بریزم

واسه همینم یه مقداری از ژله به زیرخمیرم نفوذ کرد

توی توضیحات نوشتم که خمیر رو از قالب خارج کنید و بعد 

مواد میانی رو بچینید اما من چون میخواستم روش ژله بریزم 

بعد از خنک شدن دوباره برش گردوندم توی قالب

۲ نظر:

  1. سلام
    چه دستور خوب و هيجان انگيزي :)
    فقط ميشه مقدار آرد و شكر رو به پيمانه هم بگيد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. همیشه میتونین توی گوگل مقادیر تبدیل کنین به انگلیسی سرچ کنین
      200 گرم ارد میشه دقیقا یک و یک دوم پیمانه +یک قاشق سوپ خوری و 2 قاشق چای خوری
      80 گرم شکر میشه کمی بیشتر از 1/3 پیمانه

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...