دستور تهیه خمیــــــــــر این نون رو توی پست
نوشتم...که میتونید برای دیدن دستورش اینجـــــــــا کلیک کنید
فرم دهی خمیر به شکل گل رز:
ابتدا از خمیر به اندازه یک پرتقال بزرگ برداشته و روی سطح کار
آنرا باز کنید و خمیر را بوسیله یک چاقوی تیز به صورت
یک مستطیل برش بزنید که ابعاد آن 20 در 40 باشد باشه.
روی مستطیل را پودر پسته بپاشید
و خمیر را از طرف طولش رول کنید .
حالا روی رول را با وردنه کمی صاف کنید
و چاقو یا پیتزا بر را روی
سر رول قرار داده و تا انتهای رول را ببرید تا دو تا بشه
طوری که از یک سر به هم متصل باشند
بعد این دو رول را مانند مارپیچ دور هم بپیچانید و دو سر آنرا بهم فشار دهید
تا باز نشود .
بعد یک سر این مارپیچ بزرگ را نگه داشته و بقیه خمیر
مارپیچ را دور آن بپیچانید ( مانند مدل حلزونی )
حالا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
و کف سینی فرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید .
برای رومال کردن خمیر ها زرده تخم مرغ را با شیر خوب هم بزنید .
خمیر های شکل گرفته را توی سینی چیده و با زرده تخم مرغ و
شیر رومال کنید و روی آنها را کمی کنجد یا پودر پسته بپاشید
و بگذارید درون فر تا به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که زیر نانها
کمی تغییر رنگ دهد بپزد
برای خوش رنگ شده هم می توانید
به مدت 5 دقیقه گریل بالای فر را روشن کرده تا روی نانها برشته شود.
نوش جون ..توصیه میکنم حتما امتحانش کنید
منبع:آشپزی از دل و جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر