کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۰, شنبه

نان گل عسلی با مغز پسته




دستور تهیه خمیــــــــــر این نون رو توی پست 


نوشتم...که میتونید برای دیدن دستورش اینجـــــــــا کلیک کنید









فرم دهی خمیر به شکل گل رز: 

ابتدا از خمیر به اندازه یک پرتقال بزرگ برداشته و روی سطح کار

 آنرا باز کنید و خمیر را بوسیله یک چاقوی تیز به صورت 

یک مستطیل برش بزنید که ابعاد آن 20 در 40 باشد باشه.





 روی مستطیل را پودر پسته  بپاشید 

و خمیر را از طرف طولش رول کنید . 




حالا روی رول را با وردنه کمی صاف کنید 




و چاقو  یا پیتزا بر را روی 

سر رول قرار داده و تا انتهای رول را ببرید تا دو تا بشه 

طوری که از یک سر به هم متصل باشند




بعد این دو رول را مانند مارپیچ دور هم بپیچانید و دو سر آنرا بهم فشار دهید 

تا باز نشود . 



بعد یک سر این مارپیچ بزرگ را نگه داشته و بقیه خمیر 

مارپیچ را دور آن بپیچانید ( مانند مدل حلزونی )




حالا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید . 

و کف سینی فرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید .




برای رومال کردن خمیر ها زرده تخم مرغ را با شیر خوب هم بزنید . 

خمیر های شکل گرفته را توی سینی چیده و با زرده تخم مرغ و 

شیر رومال کنید و روی آنها را کمی کنجد یا پودر پسته بپاشید 

و بگذارید درون فر تا به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که زیر نانها

 کمی تغییر رنگ دهد بپزد 




 برای خوش رنگ شده هم می توانید

به مدت 5 دقیقه گریل بالای فر را روشن کرده تا روی نانها برشته شود. 




نوش جون ..توصیه میکنم حتما امتحانش کنید




منبع:آشپزی از دل و جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...