این خورش خوشمزه رو از روی مجله هنر آشپزی
درست کردم ..توی دستورش نوشته شده بود که با نون سرو بشه
ولی از اونجایی که سر و ته ما شمالیها رو بزنی نمی تونی برنجو ازش جدا کنی
من با برنج برای ناهار سرو کردم.
مواد لازم برای 4 نفر:
مرغ 1 عدد خرد کرده
پیاز متوسط یک عدد ساطوری
گشنیز نصف پیمانه ساطوری
آرد گندم 3 قاشق چای خوری
زرده ی تخم مرغ 4 عدد
سرکه 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزا لازم
طرز تهیه:
روغن را در یک قابلمه متوسط داغ کرده و مرغ را در آن تفت دهید
تا رنگ آن طلایی شود
پیاز را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید
تا پیاز نرم شود...گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید
3 پیمانه آب به قابلمه افزوده و روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه آن را بپزید
تا مرغ کاملا مغز پخت شود
پس از آن آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
زرده های تخم مرغ را زده و آنرا به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید
سرکه را نیز افزوده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید
زعفران را اضافه کرده و غذا را با نان سرو کنید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر