کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۱, یکشنبه

خوراک مرغ و گشنیز



این خورش خوشمزه رو از روی مجله هنر آشپزی 

درست کردم ..توی دستورش نوشته شده بود که با نون سرو بشه

ولی از اونجایی که سر و ته ما شمالیها رو بزنی نمی تونی برنجو ازش جدا کنی

من با برنج برای ناهار سرو کردم.






مواد لازم برای 4 نفر:



مرغ      1 عدد خرد کرده

پیاز متوسط          یک عدد ساطوری

گشنیز   نصف پیمانه ساطوری

آرد گندم    3 قاشق چای خوری

زرده ی تخم مرغ        4 عدد

سرکه     2 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل     به میزان لازم

زعفران دم کرده      به میزا لازم



طرز تهیه:




روغن را در یک قابلمه متوسط داغ کرده و مرغ را در آن تفت دهید 

تا رنگ آن طلایی شود

پیاز را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید

تا پیاز نرم شود...گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید




3 پیمانه آب به قابلمه افزوده و روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه آن را بپزید

تا مرغ کاملا مغز پخت شود

پس از آن آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

زرده های تخم مرغ را زده و آنرا به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید

سرکه را نیز افزوده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید

زعفران را اضافه کرده و غذا را با نان سرو کنید



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...