کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ خرداد ۳۰, جمعه

بیسکوییت کاکایویی کرم دار



باید بگم این بیسکوییت ها رو که دستورش رواز یه مجله آشپزی معروف برداشتم

پر از ایراد بود..یکیش اینکه میزان مواد ناقص بود

مثلا اینکه توی مواد لازم آب نداشتیم ولی توی دستور تهیه آب باید اضافه می شد

یا اینکه شکری که توی دستور نوشته بود بیش از اندازه زیاد بود و چون کرم داخلش هم

شکر داره دیگه زیادی شیرین میشد...میزان پودر کاکایو کم و ارد خیلی زیاد بود

خلاصه اینکه خودم کلی تغییرات درش ایجاد کردم تا تونستم یه خمیر ازش در بیارم


که بشه بهش گفت بیسکوییت .. اگه دفعه بعد

بخوام درستش کنم کرم داخلش رو تغیر میدم...و به جاش مثلا از کرم پاتیسیر استفاده می کنم

ولی این هم به نوبه خودش خوشمزه بود




و اینکه دفعه بعد پودر کاکایوی بیشتر وبه همون نسبت  آرد کمتری استفاده خواهم کرد

اینقدر توضیحات ناکافی و قاطی پاتی بود که از این مجله خوش نام یه همچین انتظاری نداشتم


بریم سر اصل مطلب زیادی غر زدم :D

من مواد لازم رو عین دستور می نویسم  تغییراتی که خودم دادم هم ذکر می کنم

با این تغییرات دیگه مشکلی نخواهید داشت



مواد لازم:



تخم مرغ    1 عدد

پودر کاکایو   1 قاشق سوپ خوری

(به نظرم خیلی کم بود 3 تا قاشق لازم داشت.همونطور که توی عکس مشخصه رنگ کاکایویی پیدا نیست تو این بیسکوییت)

پودر قند   160 گرم

(چه خبره بابا 2 روزه دیابت می گیریم که...من نصف ریختم یعنی 80 گرم)

کره   125 گرم

آرد  3 لیوان

(من از پیمونه استفاده کردم 3 پیمونه هم نشد تا جایی ریختم که به دستم نچسبه)

ماست  2 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری



مواد لازم برای کرم داخل:


آرد سفید   2 قاشق سوپ خوری

آرد برنج   1 قاشق سوپ خوری

شیر    2 پیمانه

شکر  1/2 پیمانه

(من 1/4 پیمانه ریختم)

وانیل   1/4 قاشق چای خوری

پودر قند برای تزیین



طرز تهیه کرم:

یه چیزی تو مایه های همون فرنی خودمونه فقط خیلی باید غلیظ بشه مثل غلظت ماست

چکیده تقریبا (البته این توضیحات اصلا توی دستور نبود)

در قابلمه شیر سرد را ریخته رویش ارد سفید و ارد برنج  و شکر را افزوده

بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود سپس وانیل را افزوده 

کرم اماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود

مرتب باید هم بزنین که ته نگیره مثل فرنی خودمون دیگه...ولی همون طور که گفتم وسطش 

کرم پاتیسیر خوشمزه ترش می کنه اگه بریزیم 

قبلا دستور کرم پاتیسیر رو اینجــــــــا گذاشتم





طرز تهیه خمیر:


ارد پودر کاکایو و بکینگ پودر را الک کرده در ظرفی ریخته وسطش را گود میکنیم

پودر قند /ماست / کره نرم شده و تخم مرغ را اضافه کنید

آرد را کم کم افزوده و ورز دهید

(خوب قربونت برم از اول گفته بودی ارد و بقیه مواد رو الک کنیم و گود کینیم و این حرفها که؟؟؟!!!!)

در مورد پودر قند هم هیچی نوشته بود که کی اضافه بشه


اینجاست که می گم ایراد داره دستور

حالا شما ارد رو که الک کردین جدا بزارین 

بقیه مواد را اضافه کنین و بعد ارد رو کم کم بریزین تا به دست نچسبه

تقریبا همون 3 پیمونه لازمه..ولی اگه پودر کاکایو رو بیشتر کردین

دیگه آرد کمتر لازم میشه




خمیر را باوردنه باز کنید(حدود 3 میلی متر)

 و با کاتر گرد یا هر کاتر دیگه که دارین یا حتی یه کاسه یا لیوان

قالب بزنید ..






کمی از کرم خنک شده رو بزارین وسطش

دوباره یه خمیر قالب زده دیگه بزارین روش 




همونطور که می بینید من از 3 تا کاتر مختلف برای قالب زدن استفاده کردم

بعد بزارین توی سینی که کاغذ روغنی انداختین 

توی فر از قبل گرم شده روی 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه تا نیم ساعت




بعد روی توری خنک کنید ..

مثل همه شیرینی های کره ای دیگه بعد از خنک شدن بافت منسجم تری پید می کنه

روش رو پودر قند بپاشید و با چای نوش جون کنید




 با چای چسبید ...جای دوستان خالی

از اون دسته بیسکوییت ها و شیرینی هاست که بعد از خنک شدن خوشمزه تر میشه

1 روز بعد از پخت خیلی خوشمزه تر بود





در واقع این بیسکوییت توسط دخترم قالب زده شده و خمیرش باز شده و روی هم مونتاژ شده

اگه یه کمی کج و کوله است ببخشید چون این وبلاگ برای بچه هام راه اندازی شده

دلم نیومد این دستور رو که نسخه اصلی خالی از ایراد هم نبود و خودم اصلاحش کردم 

رو اینجا نزارم..به بزرگی خودتون ببخشید



۲ نظر:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...