شک داشتم که اینو بزارمش تو وبلاگ یا نه ..چون اصلا چیزی نیست که نیاز به
آموزش داشته باشه ولی چون دوست داشتم عکسهاش رو ثبت کنم و اینکه شنیدم خَمَس
فقط در شمال ایران درست میشه و خورده میشه ...این شد که نوشتمش.
میوه های ترش نمی تونم بخورم ...با اینکه خیلی ترشی دوست دارم اما نمی دونم چرا تمام بدنم
مور مور میشه موقع خوردشون .این شد که تصمیم گرفتم خمس درست کنم باهاشون
برای این کار الوچه ها رو شستم و ریختم توی ظرف لعابی مقداری نمک و شکربهش اضافه کردم
و خیلی کم هم آب به اندازه 1/4 پیمونه و حرارت رو متوسط گذاشتم ...حدود یک ربع بعد
آلوچه های خمس اماده شده بود...به همین راحتی.بسته به جنس میوه ها ممکنه این زمان کمی
بیشتر بشه ...تا حدی بپزین که کاملا بشه گوشتش رو از هسته جدا کرد موقع خوردن.
وقتی خنک شد تو ظرف مورد نظرریختم و موقع خوردن مقداری کلپر بهش اضافه کردم
مقدار نمک و یا شکر دست خودتونه که چه اندازه شیرین و شور دوست دارین ...الوچه خمس های
من ملس مایل به ترش بود ..خودم اینجوری دوست دارم کمی شکر میزان ترشیش رو بالانس میکنه.
میتونین این الوچه های خَمَس رو توی ظرفهای مخصوص بستنی یخی بریزین و توی فریزر بزارین
و باهاش اسکمو درست کنین واقعا خوشمزه میشه ...خصوصا با کمی کلپر..نوش جون
میتونین این الوچه های خَمَس رو توی ظرفهای مخصوص بستنی یخی بریزین و توی فریزر بزارین
و باهاش اسکمو درست کنین واقعا خوشمزه میشه ...خصوصا با کمی کلپر..نوش جون
خوب شد دستورشو گذاشتین.فکر کنم فقط شمالیا خمس میخورن نه؟خیلی خوشمزست
پاسخحذفوالا نمی دونم یعنی جاهای دیگه نمی خورن ؟ واقعا خوشمزه اس حتما درست کنین
حذفسلام.ممنونم از راهنمایی خوبتون.به نظرتون اگه برم جای دیگه همه مطالبمو از اول باید بنویسم؟یا امکان انتقال اطلاعات هست؟آدرسمو چیکار کنم که الان همه اینو میشناسن؟نظری دارین؟
پاسخحذفدهنم آب افتاد ، من اصلا نمیدونستم اسم این خوشمزه ها خمس هست ، از هانی جان یاد گرفتم و همیشه دهنم آب میفته وقتی که عکسای خوشگل شما رو میبینم ، هر چی خوشمزه هست مال شمال ایرانه ، به به
پاسخحذف