کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ خرداد ۳, یکشنبه

بلانچ کردن نخود فرنگی



نخود فرنگی بلانچ شده در حال بسته بندی و فریز شدن..


برای نگهداری نخود سبز یکی از روشها بلانچ کردنه، به این صورت که نخود ها را از

غلاف جدا کنین و در یک قابلمه با حجم دو برار نخودها آب میگذاریم تا جوش بیاد.

بدون نمک.بعد از جوش آمدن نخود ها را درون قابلمه ریخته و بعد از دو دقیقه حرارت را خاموش کرده

و آب را خالی میکنیم و قابلمه را از آب یخ پر میکنیم و حدود دو دقیقه هم به همین حالت کنار میگذاریم

تا نخود ها کاملا خنک بشه.بعدآبکش کرده و بسته بندی میکنیم.

برای بسته بندی بهتره که یه لایه از نخود فرنگیها رو توی زیپ لاک بریزیم و روی هم انباشته نکنیم،

با این شیوه تا هشت ماه نخودفرنگیها کاملا خوشگل و شیک باقی میمونن ،

البته میشه بیشتر هم نگه داشت ولی کمی کیفیتشون رو از دست میدن،

برای نگهداری نخود ها به این شیوه هر چی نخود فرنگی تازه تر باشه بهتره

۲ نظر:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...