نخود فرنگی بلانچ شده در حال بسته بندی و فریز شدن..
برای نگهداری نخود سبز یکی از روشها بلانچ کردنه، به این صورت که نخود ها را از
غلاف جدا کنین و در یک قابلمه با حجم دو برار نخودها آب میگذاریم تا جوش بیاد.
بدون نمک.بعد از جوش آمدن نخود ها را درون قابلمه ریخته و بعد از دو دقیقه حرارت را خاموش کرده
و آب را خالی میکنیم و قابلمه را از آب یخ پر میکنیم و حدود دو دقیقه هم به همین حالت کنار میگذاریم
تا نخود ها کاملا خنک بشه.بعدآبکش کرده و بسته بندی میکنیم.
برای بسته بندی بهتره که یه لایه از نخود فرنگیها رو توی زیپ لاک بریزیم و روی هم انباشته نکنیم،
با این شیوه تا هشت ماه نخودفرنگیها کاملا خوشگل و شیک باقی میمونن ،
البته میشه بیشتر هم نگه داشت ولی کمی کیفیتشون رو از دست میدن،
برای نگهداری نخود ها به این شیوه هر چی نخود فرنگی تازه تر باشه بهتره
سبزیش رو خیلی دوست دارم
پاسخحذفممنونم عزیزم :*
حذف