کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ آذر ۲۹, شنبه

مافین لبو beetroot muffins



در ادامه شب یلدا پزون یاور مافین لبو رو هم استاد کردیم باشد که رستگار شویم :)))


مواد لازم:


آرد :200 گرم

شکر: 120 گرم

تخم مرغ :2 عدد

شیر : 1/4 پیمانه

کره : 120 گرم

لبوی پخته شده و رنده شده : 200 گرم

بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

وانیل: 1/8 قاشق چایخوری

نمک: یک پنسه




طرز تهیه:

در ظرفی شکر و کره و نمک رو با وانیل مخلوط کرده با همزن برقی بزنین تا خوب مخلوط بشن 

بعد شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد هم تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه کنین و بعد از اضافه

کردن هر تخم مرغ حدود 1 دقیقه با همزن بزنین تا حجمش کمی بیشتر بشه 




لبوی پخته شده و رنده شده را اضافه کنید و بعد ارد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنین و بعد به 

مواد اضافه کنین 



 وقتی مواد با هم ترکیب شد در قالبهای مافین بریزین به صورتی که یک سوم قالبها

خالی بمونه ...قالب رو در طبقه وسط فر بزارین به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل به مدت 10 الی 15 دقیقه 

 گرم کردین بپزین (این زمان تقریبی هست ) بعد از پخت روی تور خنک کنین و بعد نوش جون کنین ..




همونطور که توی عکس هم مشخصه من چند قطره رنگ قرمز مجاز خوراکی ریختم توی مواد 

اگه نداشتین که بریزین هم مهم نیست ولی انتظار نداشته باشین که رنگش به این قرمزی بشه 

البته من خیلی نریختم میشد پر رنگ تر هم باشه ولی اگه نریزین بسته به جنس لبوها ممکنه

رنگش صورتی بشه و یا کلا رنگ لبو بپره و رنگ یه کیک معمولی رو بهتون بده

اینم یه گاز خوشمزه که بافت داخلیش رو هم ببینین...نوش جون


۴ نظر:

  1. وی ی ی ی بهتر از هر رنگی کار کرده
    چه خوشرنگ شده , اصلا فکرش رو نمیکردم

    پاسخحذف
  2. چقدر چشم نوازه رنگش ، اینو باید بدرستم ، اینجا همیشه چغندر هست ، دستت درد نکنه بابت دستور ، خیلی عالیه

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...