کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ دی ۱۲, جمعه

مافین کشمشی



مافین های ساده کشمشی مقوی و خوشمزه مخصوص شبهای سرد زمستونی با چاغ داغ



مواد لازم:


تخم مرغ :3 عدد

کره نرم شده:120 گرم

پودر شکر :1/2 پیمانه

کشمش : 3/4 پیمانه

شیر : 4 قاشق سوپ خوری

پوست لیمو ترش رنده شده : 3 قاشق چای خوری

آرد: یک و 1/4 پیمانه

بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری


اگه دوست داشتین و یا لیمو ترش در دسترس نبود میتونین به جاش از 1/8 قاشق چایخوری وانیل استفاده کنین

با این مقداری که نوشتم شما 12 تا مافین در کپسولی های سایز معمولی به دست میارین من چون توی

قالبهای تک پرسی پای سیب درستشون کردم 5 تا شد که خوب سایزشون بزرگه




طرز تهیه:


آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و الک کنین و کنار بزارین 

کره نرم شده و پودر شکر رو با هم در ظرفی می ریزیم و با همزن می زنیم تا پوک بشه

بعد تخم مرغ ها رو بهش اضافه می کنیم و دوباره کمی هم میزنیم ...پوست لیمو ترش رو هم اضافه

میکنیم و هم میزنیم ..




یک پیمانه از ارد رو که با بکینگ پودر الک کرده بودیم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم

باقی مونده ارد رو با کشمش مخلوط میکنیم و به مایه اضافه میکنیم 

این کار برای این هستش که کشمشها ته نشین نشن...در پایان هم شیر رو به مواد اضافه میکنیم 

تا موادمون کمی نرم بشه .کپسولهای کاپ کیک رو در قالبهای مافین میزاریم و تا 3/4 از کپسولها رو با مواد پر می کنیم 





قالبهای مافین رو حدود 20 تا 25 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 190 درجه سانتی گراد 

قرار میدیم تا بپزه ...بعد از پخت از فر خارج میکنیم و روی توری میزاریم تا خنک بشه

مدت زمان پخت به سایز کپسولیهاتون ربط داره من از کپسولی های مخصوص پای سیب تک نفره

استفاده کردم و 25 دقیقه توی فر گذاشتم .نوش جون


۴ نظر:

  1. دستت درد نکنه عزیزم ، چقدر خوشمزه به نظر میاد ، بافتش حرف نداره ...

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عزیزم به پای هنر شما که نمی رسه

      حذف
  2. به به , من با کشمش تو این زمینه ها موافقم :)))
    بعد از مدتها بالاخره پست گذاشتی شادی جون !!!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. منم موافقم خخخخخ
      اره عزیزم دیگه طلسمو شکوندم

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...