کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ دی ۱۸, پنجشنبه

کوفته انار و پسته



یه کوفته فوق العاده خوشمزه که میتونه مخصوص شب یلدا هم باشه خوبیش اینه که در نحوه درست کردنش 

دستمون بازه میتونیم ملس یا ترش یا شیرینش کنیم که توضیح میدم 


مواد لازم:


پیاز رنده و اب گرفته شده: 1 عدد

خلال پسته: 100 گرم

مغز نان باگت خشک شده : 1/4 پیمانه

سبزیجات معطر: 75 گرم (جعفری 50 گرم و ترخون و گشنیز جمعا 25 گرم)

آب لیموترش تازه: 1 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

سیر کوبیده شده : 1 الی 2 حبه

ادویه کاری : 1 قاشق سوپ خوری

(به جای ادویه کاری میتونین از همین میزان زیره اسیاب شده استفاده کنین)

گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله: 400 گرم

تخم مرغ :1 عدد

روغن مایع و کره با هم :100 گرم

رب انار رقیق شده : 60 گرم

عسل : 40 گرم

دانه های انار و خلال پسته برای تزیین : به میزان لازم




طرز تهیه: 


پیاز و پسته و مغز نان باگت و سبزیجات معطر و اب لیمو ترش و ادویه کاری و سیر و نمک و فلفل رو

در غذا ساز میریزیم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه ...مخلوط حاصل رو در ظرف گودی می ریزیم

گوشت و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم (نیازی به ورز زیاد نیست)

روی مواد رو با سلفون بپوشونین و نیم ساعت در یخچال بهش استراحت بدین 

فر رو از 15 دقیقه قبل روی 260 درجه سانتی گراد گرم کنین ...کره و روغن رو در سینی نچسب مخصوص فر

بریزین ...بعد دستتون رو با کمی اب خیس کنین و از مواد  به اندازه گردو برداشته و گرد کنین و 

درون سینی بزارین ...یه بار تمام کوفته ها رو بچزخونین تا به روغن و کره اغشته بشن سپس

کوفته ها رو به مدت 12 دقیقه در فری که از قبل گرم کردین بزارین ...چون دمای فر بالاست تو این مدت تقریبا پخته میشه





رب انار و عسل و نمک و فلفل رو در ظرفی مخلوط کرده تا یک دست بشه...ترشی و شیرینی اش رو

بسته به ذایقه خودتون با اضافه کردن رب انار یا عسل تنظیم کنین

من از رب الوچه و انارهمزمان استفاده کردم چون رب انارهای شمالی ترش هستن ...کوفته ها رو از فر خارج کنین

و تا داغ هستن سس رو روی کوفته ها بریزین و مجدا حدود 10 دقیقه توی فر بزارین ولی اینبار حرارت فر رو 

به 200 درجه سانتی گراد کاهش بدین ...پس از این مدت کوفته ها رو با دونه های انار و 

خلال پسته تزیین کنین و با برنج نوش جون کنین ...کوفته های من ملس رو به ترش بود ...من غذاهای زیاد شیرین 

دوست ندارم ولی همونطور که گفتم شما میتوینن بسته به سلیقه شیرینی و ترشی رو تنظیم کنین


۴ نظر:

  1. یومی ی ی ی چه کوفته آبدار و لذیذ ی ی ی ی
    نوش جونت شادی جون , معلومه که خوشمزه شده

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جاتون خالی گلم خیلی خوشمزه است که البته مال من ملس رو به ترش بود ما که خیلی دوست داشتیم

      حذف
  2. وااااای چقدر لذیذه شادی جان ، یام و یام ، دلم رو بردی عزیزم سر ظهری ، دستت دردنکنه بابت دستور خوبت

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...