ترکیب نارگیل و شکلات خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است پس بدون درنگ میرم سر اصل مطلب
مواد لازم:
پودر نارگیل: 1/3 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
پودر کاکایو : 25 گرم
آرد: 150 گرم
شکر قهوه ای : 120 گرم
کره ذوب شده : 125 گرم
شیر: 1/3 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم کره ای شکلاتی:
کره : 70 گرم
پودر شکر: 120 گرم
پودر کاکایو: 2 قاشق سوپ خوری
شیر : 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
شکر قهوه ای و پودر نارگیل و تخم مرغ و شیر و کره ذوب شده را در ظرفی با هم مخلوط کنین
بعد مواد خشک الک شده ( آرد و بکینگ پودر و پودر کاکایو ) رو بهش اضافه کنین و کمی
با همزن بزنین تا حدی که با هم مخلوط بشن ..کپسولهای مافین رو در قالبهای مخصوص مافین بزارین
و از مواد تا دو سوم کپسولیها پر کنین ..
قالبهای مافین رو 30 تا 35 دقیقه (تقریبی) در فری که
از قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کردین قرار بدید تا بپزه..با یه خلال چک کنین
تا از پختش مطمین بشین ..کاپ کیک ها رو روی توری خنک کنین و بعد از سرد شدن با
رویه شکلاتی تزیین و سرو کنین ...این کاپ کیکها بدون کرم شکلاتی هم خوشمزه هستن
روش تهیه کرم شکلاتی:
کره نرم شده و شیر و پودر شکر و پودر کاکایو رو در ظرفی با قاشق چوبی هم بزنین تا یکنواخت بشه
من چون نمیخواستم روی همه کاپ کیکها کرم بریزم مواد کرم رو نصف کردم و روی تعدادی از
کاپ کیک ها کرم شکلاتی ریختم و روش روکمی پودر نارگیل پاشیدم
مرسی شادی جون مث همیشه عالی شده
پاسخحذفممنونم نگار جون لطف داری گلم
حذفوای این کاپ کیک ها چی می گند ! این راست کار منه ، عاشق نارگیلم . دست گلتون درد نکنه و نوش جونتون باشه عزیزم .
پاسخحذفنوش جون ارغوان جون با شکلات هم خیلی ترکیب خوبیه
پاسخحذفخیلی عالی شده ، با آدم حرف میزنه ، میگه زودبیا منو بخور :)
پاسخحذفممنونم رزی جون جات خالی عزیزم
حذفاوف ف ف ف عجب شکلاتی
پاسخحذفچرا این شکلات و فراوردهای شکلاتی انقدر مجذوب کننده هستن ؟؟ :))))))
برام جالب بود که فقط با پودر کاکائو انقدر کیکت شکلاتی خودش رو نشون میده !!
نوش جونتون
گیلدا جون پودر کاکایوی تلخه و رنگش تیره است مارک شاهسوند من همیشه این مارکو میخرم چون هم از رنگش و هم طعمش خوشم میاد
حذفو اینکه توی دستور هم شکر قهوه ای داریم که مال من قهوه ای تیره اس ...شکلات هم خوب دوای درد بی درمونه مادر با شنیدن اسمش خنده روی لبها میاد خخخخ