این شیرینی بدون تخم مرغ درست میشه و خیلی راحت و خوشمزه است .
مواد لازم:
آرد :60 گرم
کره به دمای محیط رسیده: 40 گرم
پودر شکر : 4 قاشق سوپ خوری
زعفران : به میزان لازم
هل پودر شده: یک هشتم قاشق چایخوری
شیر(داغ باشه) : 1 قاشق سوپ خوری
خلال بادام یا پسته : برای تزیین
نکته: در صورت پودری بودن خمیر و جمع نشدنش میتونین کمی شیر به خمیر اضافه کنین
دقت کنین که جنس اردها متفاوته ..پس بعد از اضافه کردن یک قاشق شیر اگه خمیرتون تو دست
گلوله نمیشد یک قاشق شیر دیگه اضافه کینن .
نکته 2: مقدار مواد داده شده برای 10 عدد شیرینی هستش . توصیه من اینه که اگه برای عید نوروز
اماده میکنین اندازه گلوله ها رو کوچیکتر بگیرین که حدود 15 الی 20 تا شیرینی در بیاد.
چون این شیرینی ها توی فر خودشونو باز میکنن و پهن تر میشن
طرز تهیه:
دمای فر رو روی 180 درجه سانتی گراد قرار بدید تا فرتون گرم بشه...دقت کنین منظور از پیش
گرمایش حالتی هست که بین 10 تا حداکثر 15 دقیقه قبل اینکه سینی توی فر بره فر رو روشن میکنیم
نه بیشتر ..این برای همه رسپی ها یکسانه مگر اینکه توی رسپی گفته شده باشه که چکار کنیم.
زعفرون رو در یک قاشق غذاخوری شیر داغ بریزین و اون رو حل کنین و کنار بزارین
(نیازی نیست که زعفرونتون رو حتما ساییده باشین اون رگه های قرمز توی شیرینی خوشگلش میکنه)
(نیازی نیست که زعفرونتون رو حتما ساییده باشین اون رگه های قرمز توی شیرینی خوشگلش میکنه)
کره نرم شده و پودر شکر رو با همزن خوب بزنین و بعد شیر و زعفرون رو اضافه کنین.
آرد وهل پودر شده را به مواد اضافه کرده و با هم به خوبی ترکیب کنین تا خمیر لطیفی به دست بیاد
خمیر رو به 10 گلوله تقسیم کنین و هر گلوله رو با دست کمی پهن کنین و روش
خلال بادام یا پسته بپاشین و با رعایت فاصله توی سینی فری که از قبل گرم کردین قرار بدید
به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه..بعد از پخت روی توری خنک کنین و نوش جان.
عالیه عزیزم چه رنگی هم داره دستت طلا :*
پاسخحذفممنونم پگاه جون به پای هنر شما که نمی رسه
حذفوی ی ی ی , شادی میدونی که من زعفرون میبینم غش میکنم ؟؟ :)))))
پاسخحذفراستی اون ظرفت خیلی خوشکله ؛)
حالا های من به ظرفهای تو پیله میکنم تو به ظرفهای من :))))))
قابلی نداره عزیزم راستش پگاه جون از اینا خریده بود من سریش شدم پرسیدم از کجا خریده رفتم خریدم خخخخخ قابلی هم نداره
حذفوای این عجب چیزی شده ، چه رنگی هم داره ! بسیار هوس انگیزه . چقدر هم عکسا قشنگ شده ، دست گلت درد نکنه و نوش جونتون باشه <3
پاسخحذفطرف هم خیلی خوشگله ،منم عاشق طرف های چوبی هستم
ممنونم عزیزم چشمات قشنگ میبینه
حذفظرف هم قابلی نداره منم سفالی و چوبی دوست میدارم
عاشق این دستورت شدم رفت پی کارش ، خیلی خوشرنگ و خوش عطر و بو شده ، دستت درد نکنه عزیزم ، حالا که همه عاشق ظرفاتن منم رقیب عشقی شدم ، عاشق همشونم :)))))
پاسخحذفقابلی نداره عزیزم ..جات خالی خانمی واقعا خوش بو خوش رنگ شد موقع خوردنش یاد بستنی زعفرونی افتادم خخخخ
حذف