کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ مرداد ۷, چهارشنبه

کلوچه پیتزایی



پیتزا رو در شکل و شمایل جدید تجربه کنین . خوردنش خصوصا برای 

بچه ها خیلی آسونتره .من که هم از درست کردنش و هم خوردنش لذت برم


البته مدتیه تو رژیم به سر میبرم و فقط یکی از این خوشمزه ها رو 

نوش جان کردیم. جای شما خالی .این رو هم بگم که خمیر این کلوچه ها فوق العاده 

نرم و لطیفه و حتی کلوچه ها بعد از یک روز که تو یخچال موند باز هم نرم بودن.


مواد لازم برای تهیه خمیر:


آرد : 375 گرم

روغن مایع :50 گرم

آب : 175 میلی لیتر

مایه خمیر : 5 گرم 

نمک به میزان لازم 

شکر: 1/2 قاشق چای خوری 


مواد لازم برای رومال:


در صورت تمایل مقداری کنجد یا سیاه دانه 

شیر : 4 قاشق غذا خوری

تخم مرغ :  1 عدد


مواد لازم برای داخل کلوچه ها:


پنیر پیتزا رنده شده : 1 پیمانه

کالباس خرد شده: 1 پیمانه 

قارچ : 100 گرم

فلفل دلمه ای : 1 عدد

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری

پیاز : 1 عدد 

نمک و فلفل و پودر اویشن : به میزان لازم




من توی موادم از کالباس استفاده نکردم میتونین حذف کنین




طرز تهیه :


برای تهیه خمیر این کلوچه ها 

مایه خمیر را همراه با  آب ولرم و نمک وشکر ، مخلوط کرده و۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید

 تا مایه خمیر به عمل بیاد . سپس بقیه مواد ذکر شده را اضافه کنید و خوب ورز بدید ،

حواستون باشه که همیشه ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست 

نچسبه ..ممکنه همه ارد استفاده نشه یا بیشتر نیاز بشه .ولی هر بار دستتون رو خوب بشورین 

خشک کنین و بعد دوباره ورز بدید چون دست چسبناک ادمو گول می زنه.

به خمیرتون به مدت یکساعت در جایی گرم استراحت بدید 

تو این فاصله مواد میانی کلوچه ها رو اماده میکنیم .

برای تهیه مواد میانی پیاز خرد شده رو با کمی روغن تفت میدیم گوشت  چرخ کرده 

و نمک و فلفل و ادویه ها رو اصفه میکنیم و کمی تفت میدیم .

بعد قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رو میریزیم و تفت میدیم

من همیشه قارچها رو رنده میکنم چون دخترم نمی خوره اینجوری به خوردش میدم.

رب رو هم اضافه میکنیم و میزاریم خوب بپزه.

از روی حرارت بر میداریم و میزاریم خنک بشه .

بعد از یکساعت که خمیر استراحت کرد خمیر رو به قسمتهای مساوی 

چونه کنین .هر قسمت رو جدا گانه کمی ورز بدید و کمی باز کنین  تا توی 

دستتون شکل کاسه به خودش بگیره  




کمی از مایه گوشتی داخل خمیر ریخته در صورت تمایل کمی کالباس و بعد هم کمی 

پنیر پیتزا میریزیم و خمیر رو می بندیم و توی دستمون گرد میکنیم 

و میچینیم روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم . 

۱ عدد تخم مرغ رو همراه با ۴ قاشق  غذا خوری شیر مخلوط کنید

 و خوب بزنید و روی کلوچه ها بمالید و روش کمی کنجد یا سیاه دانه بپاشین

 و درون فر تا زمانی که طلایی بشن با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید 

البته فر رو باید از 15 دقیقه قبل گرم کرده باشین





حدودا بعد از 25 دقیقه الی نیم ساعت کلوچه ها اماده اس ولی میتونین برای خوش رنگ شدن

بعد از این مدت 5 دقیقه گریل رو روشن کنین و شعله پایین خاموش باشه تا روش

کمی طلایی بشه . بعد از پخت کلوچه ها رو روی توری خنک کنین.

نوش جون 


۵ نظر:

  1. وای من عاشق این جور چیزام <3 نوش جونتون باشه
    خیلی وقته که درست نکردم ،آخرین باری که درست کردم داخلش مواد دلمه گذاشتم که خیلی متفاوت و عالی شده بود
    دستتون درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. چه عالی با مواد دلمه باید خیلی خوشمزه شده باشه نوش جون

      حذف
  2. خیلی عالیه شادی جونم دستت درد نکنه عزیزم :*

    پاسخحذف
  3. سلام. از روی اینستاگرام پیداتون کردم. واقعا دستوراتون یامی یامیه واسه من...

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...