کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ تیر ۱۷, چهارشنبه

نخود باقلا پلوبا مرغ



دستور این غذا رو تو یکی از مجلاتم دیدم ...چون هم باقالی مازندرانی داشت

و هم نخود فرنگی دوست داشتم امتحانش کنم 


درست کردنش خیلی راحته تقریبا مثل درست کردن باقالی پلو عمل میکنیم 


با این تفاوت که نخود فرنگی پخته شده هم توی مواد اولیه داریم.

توی مجله این غذا رو با فیله مرغ سرو کرده بود ولی خوب به نظرم سلیقه ای هست 

و میشه با سینه یا رون مرغ و یا حتی گوشت و ماهیچه هم درستش کرد.


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:


گوشت فیله مرغ: نیم کیلو

برنج: نیم کیلو

باقلا مازندرانی: 250 گرم

نخود فرنگی : 250 گرم

شوید خرد شده: 400 گرم

پیاز درشت : 1 عدد

زعفران دم کرده: به میزان لازم

نمک و فلفل و روغن : به میزان لازم



طرز تهیه:



من از نخودفرنگی هایی که قبلا بلانچ کرده بودم و توی فریزر داشتم استفاده کردم


ولی شما میتونین از نخودفرنگی کنسروی استفاده کنین .خوبی بلانچ کردن اینه که 

در هنگام پخت نخود فرنگی کاملا سبز باقی می مونه .

برنج رو از قبل خیس کرده و ابکش کنین . اگه باقالی هاتون دیر پز هستن جداگانه بپزین

اما اگه زود میپزه میتونین به همراه برنجی که دارین ابکش میکنین بپزین و با هم 

اب کش کنین .نخود فرنگی هم که چند تا جوش بخوره سریع می پزه 

اگه کنسروی هم هست که دیگه راحت تره.

من همیشه شوید رو جدا توی تابه به همراه باقلا و نخود کمی تفت میدم. یعنی اول نخود رو جدا 

و باقالی رو جدا میپزم و بعد با شوید توی تابه تفت میدم و بعد با برنج اب کش 

شده مخلوط میکنم و میزارم که دم بکشه.

اما با این شیوه حواستون باید باشه باقالی ها و نخود زیاد نپزن چون قراره با برنج هم

دم بکشه ...من همیشه یه کم مونده که پختشون کامل بشه ابکش میکنیمشون 

و در نهایت با برنج که دم میدیم کامل می پزن.




بعضی ها شوید رو در اواخر ابکش کردن برنج بهش اضافه میکنن و بعد برنج رو با شوید ابکش 

میکنن ولی به نظر من اینجوری نصف بیشتر شوید از لای ابکش 

میره بیرون و هدر میره ...برای همین من هیچوقت این کارو نمی کنم .

من از رون مرغ استفاده کردم و اول مرغها رو با کمی پیاز و فلفل و نمک پختم 

و بعد بهش ادویه باربکیو زدم و توی کمی روغن سرخ کردم و در کنار برنجم

سرو کردم ...از اب مرغ هم یه سس تهیه کردم در کنار برنج خوشمزه شد.

اگه از فیله مرغ استفاده کردین میتونین اول پیاز رو توی روغن کمی تفت بدین و بعد فیله مرغ رو بهش 

اضافه کنین ...به این صورت که فیله مرغ رو رول کینن و چند تا رو با هم از خلال چوبی

رد کنین و بچینین روی پیازها ...کمی که تفت خورد تا جایی که روی فیله ها پوشیده بشه 

روش اب بریزین با کمی نمک و فلفل بززارین که بپزه با حرارت کم تا کم کم ابش غلیظ شه

در نهایت 2 قاشق زعفرون دم کرده به مرغ اضافه کنین و بعد از اینکه برنجتون 

دم کشید در کنار برنج سروش کنین.


۶ نظر:

  1. این پلو و اون مرگ همینجوری درسته تو حلقم :))))
    شادی جون انگار از عکسهات دیگه سیر شدی که اینقدر لگوت رو گوشه کنار میزانی تا راحت بدزدن :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جات خالی عزیزم :*
      راستش این عکسهاشو دوست نداشتم چون سر ظهر بود و بچه ها گرسنه نتونستم خوب عکاسی کنم ولی خوب میدونی که مادر جان دزد راهشو بلده هر جا هم لوگوبزنی بخواد بدزده میدزده خخخخ ولی در کل به این نتیچه رسیدم لوگو زدن هم زیاد فایده نداره ...اینه که کلا بیخیال شدم ولی هر جا ببینم کسی دزدی کرده حال مال هر کدوم از دوستهام هم باشه فرقی نداره میرم حرفمو بهش میزنم

      حذف
  2. عالی شادی جونم دستت طلا من عاشق پلوهای مخلوطم عکستم خوب شده دختر وسواس نداشته باش :*

    پاسخحذف
  3. خیلی خوشمزه و هوس انگیزه ، دستت درد نکنه و نوش جونتون باشه
    خیلی هم عکسا عالی شده ! اون عکس اولی که اصلا با آدم حرف می زنه . من اتفاقا داشتم فکر می کردم که چقدر خوب از غذا عکس می گیری . من هیچ وقت یه عکس حسابی از غذا نگرفتم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. همیشه لطف داری به من خانمی :* خودم که زیاد دوستشون ندارم یعنی عجله ای شد و نتونستم درست و حسابی چیدمان کنم ...شکم بچه ها گرسنه بود
      کلا برای ناهار و شام همین مشکل هست عجله ای میشه همیشه

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...