کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ تیر ۲۱, یکشنبه

تارتلت تمشک Blackberry Tartlet



خلاصه ترتیب تمشکها رو هم دادیم. تارتلت تهیه نمودیم .



مواد لازم:


۲۰۰ گرم آرد


۱۰۰ گرم کره


۱ عدد تخم مرغ


۸۰ گرم شکر


نوک انگشت نمک


کرم پاتیسیر به مقدار لازم





تمشک : به میزان لازم



میزان ارد نوشته شده تقریبی هستش باید حتما کم کم اضافه بشه تا وقتی که یه خمیر

 لطیفی به دست بیاد که به دست نچسبه. برای من بیشتر نیاز شد







طرز تهیه:



آرد و نمک رو توی ظرف بریزید و وسطش رو گود کنید. 

کره رو که سرده و  تیکه تیکه کردین رو بریزید وسطش و با نوک انگشت

 (رعایت کنید حتماً) کره و آرد رو مخلوط کنید تا مثل دونه های ماسه بشه.

تخم مرغ و شکر رو خوب بزنید تا سفید بشه.



 


 آرد و کره ی ماسه ای! و مخلوط تخم مرغ و شکر رو خوب با هم مخلوط کنید.

خمیر رو خوب مخلوط کرده و گلوله کنید و حداقل ۳۰ دقیقه تو یخچال بذارید.

همونطور که گفتم ارد باید کم کم اضافه بشه شاید بیشتر نیاز بشه شاید کمتر 

 در این فاصله تمشک ها رو شسته  و کنار بزارین تا ابش بره

 فر رو روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد بذارید.

حالا قالبهای تارتلت رو چرب کنید و خمیر رو توش باز کنید تا شکل قالب بشه

(خمیر رو تقسیم کنید و بعد پهن کنید توی هر قالب )





 لبه های اضافه ی خمیر رو بگیرید و با کمک انگشت ها  توی قالب مرتبش کنید

 که همه جای قالب رو خوب بگیره. با چنگال چند تا سوراخ روی خمیر ایجاد کنین

تا توی فر پف نکنه چون قراره بعد از پخت داخلش با مواد پر بشه.

بذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توی فر رو پنجره ی وسط بمونه. 

به محض این که لبه هاش کمی طلایی شد درش بیارید. بذارید رو پنجره ی سیمی تا خنک بشه.

با احتیاط درش بیارید و روی پنجره ی سیمی بذارید که نشکنه.

در فاصله ی پخت خمیر توی فر کرم پاتیسیر رو آماده کنید  و بذارید خنک بشه.

وقتی خمیر پخته خنک شد کرم پاتیسیر ولرم شده رو توش بریزید. 

تمشک ها رو روش بچینید.

در اینجا تارتلت شما آماده است. می تونید روش کمی خاکه قند بپاشید.

 بذارید یخچال که کمی خنک شه و بعد میل کنید.





حالا میخوام یه کلک رشتی یادتون بدم.من توی مجله یه کیک فرنی با دستور خانم 

گلریز کاوه داشتم که روی کیک با فرنی غلیظ پوشیده میشد . یه چیزی مثل کیک حلوا

ولی با فرنی. اینو که داشتم درست میکردم با خودم گفتم چرا که نه 

از اونجایی که دخترم عاشق فرنی هست من به جای کرم پاتیسیر داخلش رو با 

فرنی پر کردم . یه فرنی غلیظ درست کردم . غلظتش مثل همون کرم پاتیسیر بود

وقتی کمی از حرارت افتاد داخل تارتلت رو باهاش پر کردم و یه جورایی

خلاقیت در وَکَردم از خودم... خخخ با فرنی هم خیلی خوشمزه میشه 

میتونین از همون فرنی تمشک استفاده کنین ولی من با فرنی ساده پر کردمش.


۵ نظر:

  1. به به ، خیلی عالیه . من عاشق انواع تارت هستم . دست گلت درد نکنه و نوش جونتون باشه
    فرنی هم در حقیقت همون پودینگ هستش و حالا نبود رنگ زرد و زده ی تخم مرغ هم فرقی چندانی ایجاد نمی کنه ، تازه همین که رنگش سفیده بهتر خودش رو نشون می ده با این تمشک های هوس انگیز

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. اره عزیزم منم دقیقا همین فکرو کردم ضمن اینکه تینا فرنی خیلی دوست داره .عاشق اینا شد چون تمشک هم از میوه های مورد علاقه اش هستش

      حذف
  2. به به ، خیلی عالیه . من عاشق انواع تارت هستم . دست گلت درد نکنه و نوش جونتون باشه
    فرنی هم در حقیقت همون پودینگ هستش و حالا نبود رنگ زرد و زده ی تخم مرغ هم فرقی چندانی ایجاد نمی کنه ، تازه همین که رنگش سفیده بهتر خودش رو نشون می ده با این تمشک های هوس انگیز

    پاسخحذف
  3. ما اینجا هی میریم ولش رو گرون گرون میخریم , شما با این ولشها دلمان را ببرید :)
    من هم ینمدل تارتها رو خیلی دوست دارم , بخصوص که با ولش باشه :)
    یا به زبان لاهیجانی , بروش یا بلوش ^_^

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نمی دونستم لاهیجانی ها بلوش میگن :)
      ولی حق داری خوب گرون اگه هست ادم همینجوری خام خام میخوره دیگه به چیزی درست کردن نمی رسه

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...