کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ آذر ۳, دوشنبه

مینی لوف کدو حلوایی با رویه کرم پنیری


گیر دادم سه پیچ به کدوحلوایی هاهاهاها خوب چه کنم کدوحلوایی های که امسال خریدم واقعا حلوا بودن

شیریییییییییین و نارنجیییییییی و خوشمززززززززه

قبل از شروع بگم که با این میزان مواد 6 تا مینی لوف خوشگل دارین...اگه قالب مینی لوف نداشتین

میتونین همشو توی قالب لوف بریزین و درست کنین ..هر چند که من با رویه پنیری خیلی بیشتر دوستش

داشتم ولی میتونین حذفش کنین ولی اگه درست کردین و روش رو پوشش دادین باید مینی لوف ها رو

توی ظر در بسته در یخچال نگهداری کنین البته اگه چیزی ازش باقی موند و درجا خورده نشد :))

ادویه ای که من استفاده کردم دارچین بود ولی میتونین با ادویه دلخواه جایگزین کنین مثلا جوز هندی بریزین.



مواد لازم:

آرد : 200 گرم

کره: 60 گرم

پنیر خامه ای :60 گرم

بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

دارچین: نصف قاشق چایخوری

شکر : 100 گرم

عسل : 2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ : 2 عدد


شیر: 1/4 پیمانه

گردوی خرد شده: 80 گرم (من یادم رفت بریزم) 

چرا یادم رفت ؟؟؟ من گردویی میخوام :((((((((((


مواد لازم کرم پنیری:


پنیر خامه ای : 200 گرم

کره نرم: 50 گرم

پودر قند : 60 گرم

وانیل : 1/8 قاشق چایخوری




طرز تهیه:

کره / پنیر خامه ای و شکر رو با دور متوسط همزن میزنیم تا سفید و سبک بشه ...بعد عسل رو اضافه

میکنیم و با همزن میزنیم ..سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن هر کدوم 

1 دقیقه با همزن میزنیم..



حالا باید پوره کدوحلوایی رو اضافه کنیم ...اگه احیانا پوره اب داره اول باید 

توی توری فلزی بریزینش تا ابش گرفته بشه و بعد استفاده کنین...وگرنه شل و خمیر میشه کیکتون.




آرد و بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کرده و با شیر به تناوب با لیسک به خورد خمیر میدیم

 و در اخر هم گردو رو اضافه میکنیم و مخلوطش می کنیم

قالبهای مینی لوف رو چرب میکنیم و مواد رو داخلش می ریزیم و قالبها رو در فر از پیش گرم شده

با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 45 دقیقه قرار میدیم تا بپزه و خوش رنگ بشه

بعد از پخت باید حتما روی توری خنک کنیم تا بتونیم روشون رو کرم پنیری بدیم



باز یادم رفت از مراحل تهیه کرم پنیری عکس بگیرم ولی خیلی راحت هستش باید کره و پنیر خامه ای

رو با همزن بزنیم تا سبک شه...بعد پودر قند رو کم کم اضافه کنیم تا کرم لطفی به دست بیاد

از این کرم برای رومال کردن کیک های میوه ای میتونیم استفاده کنیم.

این هم یه عکس خوشمزه که توسط یامی مامی یه گاز خورده شده تا بافت داخلش رو نشون بده


۶ نظر:

  1. خیلی خوشرنگ و صد البته خوشمزه شده ، منم دارچین رو به هر ادویه ای ترجیح میدم ، دستت درد نکنه و نوش جان :)

    پاسخحذف
  2. من عاشق این قالبهای گوگولی تو هستم :)))
    باید حتما ی بار کیک کدو رو امتحان کنم , فعلان دارم تنبلی میکنم ^_^

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قابلی نداره گیلدا جون کیک و کافین کدوحلوایی هر دوش خوشمزه است
      همسرم مافین رو بیشتر دوست داشت من هر دو رو :D
      قالب ها هم قابلی نداره عزیزم

      حذف
  3. من خیلی کیک با کدو حلوایی دوست دارم ، ولی تا به حال با کرم پنیر نخوردم ولی کیک هویج با کرم پنیر خیلی عالیه . اینم همین طور باید باشه . دست گلت درد نکنه و نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گلم توی یکی از مجلاتم خانم خورسند توصیه کرده بود کرم پنیری رو میتونین برای انواع کیک های میوه ای مصرف کنین
      من که خیلی دوست داشتم بیشتر از باتر کریم طعم کریم چیز رو ترجیح میدم

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...