کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ آذر ۲, یکشنبه

اسکن کدوحلوایی



اسکن scone نوعی میان وعده است که خاستگاه اولیه اش اسکاتلند هستش..ماده اصلی اش آرد گندم یا جو

هست که بنا به دستور مواد دیگه ای هم مثل کره / خامه و شکر بهش اضافه میشه.

شکل ظاهری اش شبیه نون هستش ولی چون به خاطر استفاده از بکینگ پودر به جای خمیر مایه به عنوان

پف دهنده شباهتهایی هم به کیک داره..و معمولا به شکل گرد یا مثلثی پخته میشه.

اسکن طعم شیرین خیلی ملایمی داره و غالبا از رومالهای مختلف براش  استفاده میشه

به نظر من که برای عصرونه و صبحانه هم عالیه به همراه چای یا قهوه..البته اسکن انواع نمکی هم داره.

که تو برنامم هست درستشون کنم ...در مناطق مختلف دنیا اسکن با دستورات متفاوتی پخته میشه.

نوع کدوحلوایی اسکن در استرالیا محبوبیت داره که در تهیه خمیرش از پوره کدوحلوایی استفاده میشه

و در ماههای سرد سال سرو میشه ..اسکن در امریکای شمالی و جنوبی بیشتر به صورت گرد پخت میشه 

و در تهیه ان از کرنبری و انواع میوه های خشک به همراه دارچین به عنوان طعم دهنده استفاده میشه .

اسکن برخلاف نان ماندگاری بیشتری داشته و در دمای محیط و داخل ظرف در دار تا چند روز تازه می مونه.

برای ماندگاری بیشتر میتونین اسکن رو بعد از پخت و خنک شدن داخل نایلون طوری که

هوا داخلش نفوذ نکنه بپیچین و فریز کنین و موقع استفاده داخل فر گرم شده با حرارت 150 درجه

سانتی گراد قرار بدید به مدت 10 دقیقه تا دوباره تازه بشه و گرم اماده برای سرو.




مواد لازم:

آرد : 400 گرم

بکینگ پودر : 15 گرم

شکر :30 گرم

جوز هندی : 1/4 قاشق چایخوری (من نریختم)

نمک: 1/4 قاشق چایخوری


کشمش :80 گرم

خامه صبحانه : 180 گرم

خامه اضافه جهت رومال: 2 قاشق غذاخوری


من همه مواد رو نصف کردم و درستش کردم ولی از بس خوشمزه بود باید همش رو درست میکردم 


طرز تهیه:

ارد/ بکینگ پودر/شکر/جوزهندی و نمک رو مخلوط کرده وسطش رو گود کنین .پوره کدوحلوایی و کشمش

رو اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم ...سپس خامه رو کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم 

تا خمیررو به دست بیاریم ..





این خمیر رو نباید زیاد ورز بدیم فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن

روی سطح کار یه کوچولو ارد بپاشین و خمیر رو با وردنه به شکل یه دایره به

 قطرحدود  23 سانتی متر باز میکنیم و بعد با چاقو از خمیر چند تا برش مثلثی  روی خمیر ایجاد میکنیم




روی سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و اسکن ها رو منتقل میکنیم به روی سینی فر و بعد

روی هر اسکن رو با خامه اضافه رومال می کنیم (من بغل نونها رو هم کمی خامه مالیدم )

 و سینی رو به فری که از قبل با دمای 200 درجه 

سانتی گراد گرم کردیم منتقل می کنیم به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا اسکن ها خوب بپزن 




بعد از پخت روی توری خنک میکنیم و موقع سرو در صورت تمایل با کمی خامه یا کره سرو میکنیم

من کمی خامه توی قیف بدون ماسوره ریختم و روش زیکزاگ زدم .توصیه میکنم حتما درستش کنین 

و لذتشو ببرین خیلی عالیه / نوش جون :)

۶ نظر:

  1. به به , باز هم یک دستور لذیذ از کدو حلوایی
    این اسنک چقدر شبیه به اسنک ارغوان جون شده
    واسه من بافت این اسنکها که شما درست کردید خیلی جالبه :)
    دستت درد نکنه و نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. اره گیلدا جون ارغوان جون هم درست کرده یه مدل شبیه اینو همینطور هم عاطفه جون (خوشمزه خونه ) و لیلا جون هر کدوم متفاوت درست کردن
      اسکن ها بافتشون خاصه نه نون هستن و نه کیک دلیل بافت سوراخدارش به خاطر بکینگ پودر زیادی هست که معمولا این اسکن ها دارن
      داخلش خیلی نرم و لطیفه ...اسکنها اارتفاع فقط بزرگ میشن وپهن نمیشن
      ممنون عزیزم جاتون خالی

      حذف
  2. به به ، خیلی عالیه شادی جون . دست گلت درد نکنه . منم خیلی اسکن دوست دارم . کاملا مشخصه که خیلی خوشمزست با کشمش هم خیلی عالی . نوش جونتون باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون عزیزم جاتون خالی سه سوته تموم شدن

      حذف
  3. خیلی هم عالی ، امسال من هنوز خیلی با کدو حلوائی چیزی درست نکردم ، شما هم هی دل منو آب کنین ، دست گلت درد نکنه و نوش جوتنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. هاهاها ببخش خانمی اخه شما اونجا هر وقت بخواین کدوحلوایی دارین ولی ما اینجا فقط پاییز و زمستون داریم واسه همین نهایت استفاده رو میبریم

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...