کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ خرداد ۱۱, دوشنبه

تارتلت گیلاس شکلاتی No Bake Oreo Chocolate Cherry Tarts



این تارتلتهای خوشمزه بدون نیاز به فر و بدون نیاز به پخت هستن و خیلی اسون و ساده درست میشن

یکی از رسپی هایی بود که خوشم اومد و توی pinterest توی board خودم درغذاهای بدون

نیاز به پخت pin کرده بودم که سر فرصت درستشون کنم 

این صفحه من هست در pinterest که در حال حاضر 58 تا board مختلف داره 

میتونین بهش سر بزنین و هرچندتا دلتون خواست از بردهای مختلف توی صفحه خودتون pin کنین

و سر فرصت درستشون کنین..در حال حاضر هم تمامی دستورات وبلاگم رو

میتونین توی pinterest پین کنین  به این صورت که 

با موس اگه روی عکس بمونین گوشه سمت چپ عکس اون بالا علامت  pin it رو خواهید دید

که میتونین توی برد ( Board ) دلخواه خودتون در pinterest سنجاق کنین .


این هم رسپی اصلی هست که با OREO درست شده ولی من از پتی مانژ شکلاتی آناتا استفاده کردم.






برای درست کردنش من از یک بسته پتی مانژ شکلاتی اناتا و 100 گرم کره اب شده استفاده کردم 

بیسکوییتها رو با غذاساز کاملا پودر کردم و با کره اب شده خوب مخلوط کردم ..بعد توی قالبهای تارتلت

ریختم که از قبل کمی چرب کرده بودم و خوب پرس کردم نبایـــــــــــد 

کراست خیلی نازک باشه که بعدا نتــــــونیم از قالب در بیاریم و فوری بشکنه 

خوب با دست فشار بدید و به ته قالب و دیوارها پرس کنین 

توی عکس خوب مشخص نیست ولی وسطش یه فضای خالی برای ریختن گاناش داریم.

یعنی دیواره ها و کف قالب پوشیده میشه با کراست ولی کل قالب پر نمیشه

بعد قالبها رو به مدت یکساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره و سفت بشه

توی این فاصله گاناش رو اماده میکنیم .




 گاناش روهم میشه به روش بن ماری  درست کنید و هم روی حرارت مستقیم فقط 

نکته مهمش اینه که حرارت باید خیلی کم باشه 

100 گرم خامه و 100 گرم شکلات را روی حرارت خیلی کم بگذارید و هم بزنید تا مواد ذوب بشه

 وقتی یکدست شد 15 گرم کره  اضافه کنید و هم بزنید تا کره کاملا توی گاناش حل بشه .

( استفاده از کره  باعث براق تر شدن گاناش میشه ولی می تونید از دستور حذفش کنید )

میزاریم گاناش از حرارت بیفته و کمی خنک بشه و بعد داخل تارتلت ها رو با 

گاناش پر می کنیم و روش گیلاس میچینیم و دوباره حدود 10 دقیقه میزاریم یخچال 

و بعد نوش جون می کنیم 






قطر قالبهای تارتلت من 12 سانتی متر هستش و با یک بسته پتی مانژ 2 عدد تارتلت به دست اومد

ولی بهتره توی قالبهای کوچیک درست کنین مثل این تارتلت های گردویی 

هم خوردنش راحتتره و هم تعداد بیشتری به دست میاد و مناسب مهمونی هاست

دقت کنین که گاناش از حرارت افتاده باشه وگرنه کره داخل کراست اب میشه و بیس تارتلت شل میشه.






خوبیش اینه که داخلش رو به جای گیلاس میتونین با میوه های دیگری مثل آلبالو / تمشک

رزبری/ کرنبری / توت فرنگی و یا حتی آجیل مثل پسته و یا بادام و پودر نارگیل

پر کنین و میوه های دلخواه خودتون رو روش بریزین .نوش جون

۸ نظر:

  1. وای که چقدر هوس انگیز و عالی شده <3 دستتون درد نکنه و نوش جان
    اون عکس اولی فوق العادست ، یعنی عاشقشم . تینا تارتلت رو تو دستش گرفته ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون عزیزم
      اره تارتلت دست تیناست
      یعنی پدرم دراومد رسما برای گرفتن این عکس ...کشت منو تا از بین 600 تا عکس باز این رو به شفا شد همش کج میگرفت توی دستش خخخخ

      حذف
    2. :-) آفرین به پشتکارت ، عیب نداره در عوض عالی شده
      خیلی رنگ و طرح پیراحنش رو دوست دارم

      حذف
    3. ممنون عزیزم لطف داری
      نمرت 19 پیراهن صحیح است خخخخخ

      حذف
  2. وای ی ی که دلم غش رفت
    واسه اون گیلاسهای با نظمی که کنار هم روی پایه بیسکویتی نشستن ^_^
    خیلی رنگها با هم زیبا شده شادی جون , نوش جونت عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم گیلدا جون لطف داری
      جاتون خالی واقعا خوشمزه اس

      حذف
  3. عجب ایده ی خوبی ، خیلی خیلی خوشمزه به نظر میاد ، دستت درد نکنه عزیزم و نوش جونتون باشه

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...