کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ دی ۲۸, یکشنبه

نان فوکاچای کدوحلوایی



نان فوکاچا (focaccia) یکی از نونهای خوشمزه ایتالیایی هست که انواع مختلفی داره من امروز

 فوکاچای کدو حلوایی درست کردم که بسیار خوشمزه شد جاتون خالی


مواد لازم:


آرد ذرت: 1 قاشق چایخوری 

آرد: 3 و 1/2 پیمانه

نمک : 1 قاشق چایخوری

جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری

مایه خمیر فوری: 2 قاشق چایخوری

شکر قهوه ای : 1/3 پیمانه (فشرده اندازه گیری کنین)


شیر گرم (یا آب گرم): 3/4 پیمانه

کره آب شده: 3 قاشق سوپ خوری

پنیر چداررنده شده : 3/4 پیمانه

گردوی خرد شده : به میزان لازم



این مقادیر برای دو عدد قرص نان به قطر 20 سانتی متر هستش

به جای شکر قهوه ای می تونین از شکر سفید استفاده کنین ولی نیازی به فشرده کردن نیست

شیر یا ابی که استفاده میکنین گرم باشه جوری که انگشت رو نسوزونه .ارد ذرت فقط برای پاشیدن

روی سینی هست اگه در دسترس نبود از ارد معمولی استفاده کنین

دستور پوره کدو حلوایی رو اینجــــــــــــــــــا ببینین




طرز تهیه:


داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازین و روش رو ارد ذرت بپاشن و کنار بزارین

2 پیمونه از ارد / نمک / جوز هندی و مایه خمیر فوری رو با هم مخلوط کنین..دقت کنین که 

خمیر مایه فوری هستش و نیازی به عمل اومدن نداره .

نکته: اگه از خمیر مایه ای استفاده کردین که فوری نبود با اون 3/4 پیمونه اب یا شیر ولرم مخلوطش 

کنین و کمی صبر کنین تا به عمل بیاد و بعد به مواد اضافه کنین 

شکر و پوره کدوحلوایی رو هم اضافه و مخلوط کنین ...شیر رو کم کم اضافه کنین و بعد هم کره اب شده 

به همراه 1/2 پیمونه از اون اون اردی که باقی مونده و نیمی از پنیر چدار رو اضافه کنین و مخلوط کنین 

بعد هم بقیه ارد باقی مونده اضافه میشه .خمیر رو خوب ورز بدین ...خمیری که به دست میاد باید کاملا نرم 

انعطاف پذیر و کمی چسبناک باشه ..یه کاسه بزرگ رو چرب کنین و

خمیر رو داخلش قرار بدید و روشو بپوشونین بزارین یه جای نسبتا گرم تا به مدت تقریبا یکساعت

بزارین تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه .پف خمیر رو با مشت بگیرین




خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنین و بعد از اونها دایره هایی به قطر 20 سانتی متر با دست 

فرم بدین و توی سینی بزارین ...روش رو با مقداری روغن مایع چرب کنین و مغز گردوی

خرد شده و پنیر باقی مونده رو روش بپاشین و با دست فشار بدین تا کمی توی خمیر فرو بره

روی نونها رو بپوشونین و 20 دقیقه کنار بزارین ...بعد از این مدت سینی نون رو توی 

فری که از 10 دقیقه قبل روی 200 درجه سانتی گراد گرم کردین قرار بدین تا زمانی که روی نونهاتون 

برشته و خوش رنگ بشه




بعد از پخت نونها رو روی توری خنک کنین و با یه چاقوی تیز برش بزنین و نوش جون کینن

بسیار مقوی و خوشمزه است و یه نون خوشمزه مناسب صبحونه و عصرونه میتونه باشه


۲ نظر:

  1. سلام شادی جون.این نون هم زیباست و هم خیلی خوشرنگ و به نظر میرسه باید خیلی هم خوشمزه باشه. دستتون درد نکنه. خیلی عالیه. اگه ممکنه من یه سوال داشتم :این نون روش حالت کرانچی و خشک داره و توش نرمه یا نه بافتش یه جور دیگه هست.؟باز هم ازتون ممنون هستمکه وقت میگذاری و پاسخ میدی.

    پاسخحذف
  2. سلام منصوره جون بله دقیقا همونطوریه روش پنیر که ریخته میشه توی فر برشته میشه و روی نون کمی خشک تره ولی داخلش کاملا نرمه عزیزم

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...