من خرمالو دوست ندارم ..جدی دوست ندارم ..واسه همین گفتم باهاش کیک درست کنم چون در قالب کیک
حتما می پسندم و همین طور هم شد ..خیلی خوشمزه شد و دوست داشتم
قبل از اینکه شروع کنم برین اینجـــــــــــــا و خواص این میوه سرد سال رو بخونین تا مثل من ترغیب بشین
و در درست کردنش شک نکنین :))
مواد لازم:
روغن مایع: 1 پیمانه
شکر: 200 گرم
تخم مرغ :3 عدد
آرد :300 گرم
جوش شیرین: 1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر:2 قاشق چایخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
خرمالوی پوست گرفته و له شده : 1 پیمانه
گردوی خرد شده 40 گرم
جوز هندی رنده شده : 1/4 قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
روغن مایع / شکر و تخم مرغ ها رو میزنیم تا پف کنه و سفید بشه ..اگه دوست دارین که جوز هندی بریزین
الان وقت اضافه کردنشه که عطر خوبی به کیکتون بده ...بعد آرد و جوش شیرین نمک و بکینگ پودر
رو با هم مخلوط کرده و یه دور الک کنین و به مواد قبلی اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
حالا خرمالوی له شده و گردو رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ...خرمالو رو میتوینن با گوشت کوب برقی
یا غذاساز و یا حتی با گوشتکوب دستی خوب له کنین ...دقت کنین که ممکنه کمی اب پس بده
اون مقدار آبی که پس داده هم حتما به کیک اضافه کنین
مایه اماده شده رو در قالب وسط خالی به قطر 25 سانتی مترکه چرب کردین بریزین ...اگه قالبتون تفلون
نیست حتما چرب و ارد پاشی کنین تا نچسبه..قالب رو در فر از پیش گرم شده با درجه 170 درجه سانتی گراد
به مدت تقریبی 40 تا 45 دقیقه قرار بدین تا بپزه...بعد از پخت کمی که خنک شد از قالب خارج کنین
و بزارین روی توری تا خنک بشه
بعد از اینکه خنک شد به ظرف سرو منتقل کنین و روش رو کمی پودر قند بپاشین برای زیبایی بیشتر
نداشتین و نریختین هم مهم نیست ...در دستور اصلی میزان شکر 300 گرم بود که من کمش کردم
به نظرم با همین مقدار هم کاملا شیرین بود و دلنشین
این هم یه تیکه از برش خورده این کیک خوش عطر و طعم که واقعا خوشمزه بود و به دلم نشست
برای شب یلدا هم خیلی مناسب و خوبه
پیشاپیش یلداتون هم مبارک و ایام به کام
خیلی دستور خوبی بود عزیزم ، حالا من عاشق خرمالو هستم ، اگر گیرم بیاد فکر نکن کار به پخت کیک برسه ، نوششش جونتون عزیزم
پاسخحذفچه حیف اونجا خرمالو ندارین؟
حذف